PRESTlGE isimli üyenin son içerikleri

1. PRESTlGE

Bilgisayar Açılmıyor

Ne yaparsam yapayım bir türlü bilgisayarı açamadım anakartın ışığı yanıyor elektrik geliyor sisteme ama start tuşu mu bozuk bilmiyorum ama bilgisayae acilmiyor
  2. PRESTlGE

Bozuk Ekran Kartım Var Yardim Eder Misiniz

yani sistem hiç tepki vermiyor anakart ışığı yanıyor ama start vermiyor 1786533835 açtım
  3. PRESTlGE

hocam sorun bence power kısmı ile ilgili ama açamadı tornavida ile yapamadim doğru yere taktigimdan emin degilim
  4. PRESTlGE

hocam yaptim maalesef sistem açılmıyor
  5. PRESTlGE

hocam çok teşekkür ederim şuan başka bir sorun ile karşı karşıyayım bilgisayar acilmiyor start tuşuna basiyorum acilmiyor ekran kartini isitmadan once sistemi acicaktim sorun cikti onunla ugrasiyorum yapıcam şuan ramlardan kaynaklı olduğunu sanmıyorum geri dönüş yapicam
  6. PRESTlGE

hocam çok teşekkür ederim şuan başka bir sorun ile karşı karşıyayım bilgisayar acilmiyor start tuşuna basiyorum acilmiyor ekran kartini isitmadan once sistemi acicaktim sorun cikti onunla ugrasiyorum şuan
  7. PRESTlGE

o nasil oluyor hocam yapalim kaybedicek bir sey yok
  8. PRESTlGE

ya aslıda eski bir sistemim var i7 4790
  9. PRESTlGE

Bilgisayar Açılmıyor

en alt da ki soket sistemi çalıştıran kısım
  10. PRESTlGE

Bilgisayar Açılmıyor

yaklasik 1 saat önce sistem çalışıyordu, ve ben stok fanı değiştirdim yeni taktigim fanın vidalarini sıktıktan sonra güç butonuna bastim başta ışık yanıyordu ama sistem açılmıyordu ondan sonra sistem açıldı diger kablolari taktim ve kasada disk kablosunu takmadigimi fark ettim onun için sistemi...
  11. PRESTlGE

ne yapmamı önerirsin
  12. PRESTlGE

Elimde bozuk bir ekran kartı var ne yapacağımı bilmiyorum, fanlar dönüyor fakat ekran kartı görüntü vermiyor MSI RX 580 Armor Modeli
Geri