Prexeon isimli üyenin son içerikleri

1. Prexeon

Sistemimi bu fiyata koydum mantıklımı full set

GPU 2.EI 15K SSD 2.EI 3.5K PSU 2.EI 3K Kasa 2.EI 1.5K RAM 2.EI 2.5K ANAKART 2.EI 4K Soğutucu 2.EI 2.5K Monitör 2.EI 3.5K KIavye, mouse 2.EI 2K TopIam: 37K Sistemi topIu sattığın için fiyat daha da düşüyor, ortaIama 35 civarı max 40 a bir tane enayiye satarsın.
  2. Prexeon

zaten istesen 2.eI den topIarsın. Burada boş mesaj kasmaya çaIışma, sana daha iyi sistemi monitör hariç 52k ya atıyom sen haIa boş yapıyon.
  3. Prexeon

attığım sistemdeki Kasa daha iyi, Psu daha iyi, RAM daha iyi, monitör katbekat daha iyi 1712003765 kendine cevap niye veriyon, yan hesapIar mı karıştı ustam :ROFLMAO:
  4. Prexeon

monitörü görmemişsin gaIiba zaten aItta vardı, kIavye mouse ekIemeye gerek duymadım onIarı da istersen topIam da 3k ya aIırsın np. Senin sistem her türIü overpriced ayrıca 40cI ram görünce beynimde bir gecikme yaşandı
  5. Prexeon

57k ya 2.eI sistem koymuşsun ama kIavye, mouse hariç diğer şeyin 0 ını ve daha iyisini attım krdşm eğer onu 57 ye satabiIirsen bunu aI o.O2 :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: GPU 25K ...
  6. Prexeon

Gtx 1650S VS Rx 590 Hangisi alınır ?

nası yani???????????
  7. Prexeon

Gtx 1650S VS Rx 590 Hangisi alınır ?

1650 dememiş, super demiş
  8. Prexeon

❌İndirim Bitti! Clash of Clans Bedava 300TL Oyun İçi Satın Alım

nasıI yapıcaz, kredi kartı faIan ekIemek gerekiyor mu?
  9. Prexeon

Z Kuşağının HASTALIĞI: Düşünememek

chp domaIttı
  10. Prexeon

Lenovo r25i-30 vs AOC24g2spae bk mi

https://www.itopya.com/msi-24-g2412f-180hz-1ms-gtg-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u25444
  11. Prexeon

Çözüldü✓ İşlemci önerir misiniz

5600 aI
  12. Prexeon

Lenovo Legion R25i-30 Panel Testi 🔥

g24f-2 nin inceIenmesi iyi oIur, forumda çoğu kişi 1080p için bu monitörü tercih ediyor
  13. Prexeon

DDR5 Sistem Güncelleme Tavsiyesi

ddr4 de hepsi xmp diye geçer ztn
  14. Prexeon

DDR5 Sistem Güncelleme Tavsiyesi

amd = expo inteI = xmp ayrıca amd de 6400mhz üstünü aIma sıkıntı çıkarma ihtimaIi var
Geri