Prexzs isimli üyenin son içerikleri

1. P

1.0 TCE Clio Alınır mı?

3 silindir araç alınmaz asla önermem
  2. P

Ekran kartı harıc tüm bileşenleri sıfır almak mantıklımı?

knk komple ikinci el kullandım hiç bir şey olmuyor biraz şans işi
  3. P

1.1 milyon TL araç önerisi

kral ben ufak arba yapmıyortum ağır tcari yapıyoerum reno servisinde çalışan arkadaşlarım bu arabalar 100biin ggörmeden piston kırıyor diyor böyle bir riske girilimez en sağlamı 1.5 dcı
  4. P

1.1 milyon TL araç önerisi

1.3 TCE megan asla önermem yakıtı yüksek 3 silindir ve 100bin görmeden motor yiyor tamiride olmadığı için komple yeni motor alınıyor 1753618015 kral ben sanayiciyim bizdede 1.5 dci clio ve 1.5 crdi acent era var sana önerim elentra 1.6 ama hızlı satılsın dersen 1.5 dci megan bunlardan birini...
  5. P

15 Yaşında Kardeşle Breaking Bad İzlenir mi?

15 yaşımda 2. kez bitirmiştim tek başıma
  6. P

Çözüldü✓ Ram Konusunda Yardım Lazım

İncehesap gaming gecesini takip etmeni öneririm uygun fiyatla daha iyi bir şey bulabilirisin
  7. P

Öneri Motosikler headers boya önerisi

Arkadaşlar kolay gelsin iyi akşamlar sym nhx 125 marka model motosikletim var headersi boyamayı düşünüyorum krom renk ısıya dayanıklı bir boya nasıl bulabilirim yardımcı olurmusunuz
  8. P

300k bütçe arabamı yoksa motorsikletmi?

300 k ya araba alırsan sanayiden çıkamassın 300 k ya motor alıorsan altında sıfır araç olur mkeyfine bakarsın
  9. P

125 cc naked motor önerisi

teşekkür ederim düşüneceğim
  10. P

parça ve servis problemi çekiyormusunuz
  11. P

Arkadaşlar 2 hafta sonra a1 ehliyete yazılıyorum ve motora başlıyıcağım motosiklet sürmeyi bilmiyorım ama binek araba tır scoter felan şehir içinde kullanabiliyorum başlangıç olarak aklımda bir kaç model var madeller Sym nhx 125 abs bajaja pulsar ns 125 abs qj moto 125 srk s abs aklımda bu...
  12. P

Ekran kartını 10TL ye param güvende ile satabilir miyim?

böyle yapmak çok mantıklı ben param güvend ile satyıyosam şlanı xxxx ürün kutusu olarak açıyorum ürünü öyle satıyorum ürünü kargıoya verirken para havalesini gerçekleştiriyorum
  13. P

Arduino uno ile pil ölçer yapımı

bende zamanında lcd ekran çalıştıramadım bayağı bir denemiştim yapabilirsenkonuyu güncellersen sevinirim
  14. P

Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı !

bizden olurmu 1743706407 olmazmı
  15. P

Dizel egr katalizatör iptali ve downpipe

tamamdır teşekkür ederim birdahaki ay araca sağlam bir masraf yapma vakti geldi belli oluyor :D
Geri