kral ben ufak arba yapmıyortum ağır tcari yapıyoerum reno servisinde çalışan arkadaşlarım bu arabalar 100biin ggörmeden piston kırıyor diyor böyle bir riske girilimez en sağlamı 1.5 dcı
1.3 TCE megan asla önermem yakıtı yüksek 3 silindir ve 100bin görmeden motor yiyor tamiride olmadığı için komple yeni motor alınıyor
1753618015
kral ben sanayiciyim bizdede 1.5 dci clio ve 1.5 crdi acent era var sana önerim elentra 1.6 ama hızlı satılsın dersen 1.5 dci megan bunlardan birini...
Arkadaşlar kolay gelsin iyi akşamlar sym nhx 125 marka model motosikletim var headersi boyamayı düşünüyorum krom renk ısıya dayanıklı bir boya nasıl bulabilirim yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar 2 hafta sonra a1 ehliyete yazılıyorum ve motora başlıyıcağım motosiklet sürmeyi bilmiyorım ama binek araba tır scoter felan şehir içinde kullanabiliyorum başlangıç olarak aklımda bir kaç model var madeller
Sym nhx 125 abs
bajaja pulsar ns 125 abs
qj moto 125 srk s abs
aklımda bu...
böyle yapmak çok mantıklı ben param güvend ile satyıyosam şlanı xxxx ürün kutusu olarak açıyorum ürünü öyle satıyorum ürünü kargıoya verirken para havalesini gerçekleştiriyorum