PrimeX isimli üyenin son içerikleri

1. P

Furmak testinde siyah ekran

Tamam teşekkür ederim
  2. P

Aynı problemi yaşadın mı
  3. P

Teşekkür ederim dostum. Psu mu yetmiyor diye düşünmüştüm. Önce Bi pad değiştirmek lazım o zaman
  4. P

Asus tuf 3080 ekran kartı var. 1 2 aydır fc25 oynarken kardeşim pc siyah ekran veriyo diyordu bugün test ettim. Önce islemci testi yaptım occt ile sicaklik 71i geçmedi. Furmark testinde 1dk sürmedi hotspot 99 100 derece oldu 400w çekmeye başladı zaten ve siyah ekrana geçti. Sorun pusuda mi ekran...
  5. P

Yardım MSI SUPRİM X 3090 İÇİN TERMAL PED ÖNERİSİ

Thermal pad ile alakalı bilgim yok fakat contact cleaner yada izopropil alkol ile devre temizliği yapabilirsin.
  6. P

R5 7500f sıvı soğutma önerisi yapar mısınız

360lik hava sogutucalarin giriş seviye olanlari bile uzun vadede bundan iyi sogutmaz.
  7. P

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

De Evet denedim. Sipariş iptal ettim sonra. %4 çok az
  8. P

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Bende 600 tl kredi çıktı 88 jeton daha topla vereyim diyo. %4 jeton verecekmiş. 88 jeton için ben 2200 tl mi harcamam gerekiyor simdi
  9. P

Çözüldü✓ Rtx 3090ti 5500 TL (amazon) 🤯

Bunları özellikle mi takip ediyorsunuz. Nasıl çıkıyor bu karşına mesela 😂
  10. P

Klavye tavsiyesi. Bundan baska klavye kullanmadim uzun suredir.

Tuşları evet silindi bende de bazıları ama hissiyatindan memnunum. Bakalim öneri yapan olursa diye bekliyorum
  11. P

Klavye tavsiyesi. Bundan baska klavye kullanmadim uzun suredir.

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-logitech-g512-carbon-920-008755-kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,708840749.html Bundan başka klavye kullanmadım uzun süredir. Garanti,arıza gibi durumlarda logitech mükemmel onu da hesaba katarak tavsiye verebilirseniz harika olur.
  12. P

GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 33000TL

Ben de sorayım hazır sorulmuşken. 3080 10gb gpu var. 5600x ile kullanıyorum. Am5e gecicem mayis başı. 9700x yada 7800x3dli bir sistemle beraber. Ne kadar götürür beni hiç sıkışmadan 2026nın gpularinı bekleyeyim diyorum. Hikaye+fps karışık oyun oynuyorum sadece.
  13. P

Vatan Bilgisayar 23 nisan özel sistem ya da sistemler

En son 7500f+4060ti 16 gb lò ni kampanya yapmışlardı. 1 2 şey ozellestirip 28e mi ne almıştım kuzene
  14. P

Bu fiyat bandına daha iyi var mıdır

O yüzden daha iyisi var mıdır diye sordum
  15. P

Bu fiyat bandına daha iyi var mıdır

Teşekkür ederim
Geri