Herkese merhaba,
sistemi alalı 3 ay falan olacak ve köşeye biraz para atınca kendime 3 adet fan alayım daha güzel gözükür dedim. Hazır bakmışken kasanın kablolama yapılan yeri açtım karşıma çıkan şey çok komiğime gitti.
Kasam: GameBooster GB-F3105B
pckolik teknisyenleri fanları (biraz)...
Merhabalar, toplama pc aldım önde üç yukarıda 1 (sıvı sogutmanin) ve arkada da 1 adet fanim var ve hepsi içeriye üflüyor. Bunların yönlerini değiştirmem gerekir mi? İşlemcim Ryzen 5 5600 oyunlarda 60 derecelerde geziyor
Arkadaşlar selam, ben forzada s1 tier bir araç aldım ama yükseltmelerine bakmak için girdiğimde burası kilitli kaldırmak ister misin diye sordu evet dedim ve arabam C seviyeye düştü. Geriye alma yolu vs var mı yeniden satın almamı istiyor oyun saçma bir şekilde. Çok hakim değilim forzaya...
aynı sistemi özelleştirerek aldım işlemciyi pbo ve curve all cores modunda oto oc yaparak kullanıyorum işlemci 60 derecelerde geziniyor yük altında sıkıntısı yok soğutucunun al kullan
Arkadaşlar selam, işlemcimi Ryzen Master üzerinden pbo ve curve optimizer all modes üzerinden otomatik oc yapıyorum diğer ayarlarıyla hiç oynamadım yanlış bir hareket yapmamak için.
Ekran kartımda hiç oynama yapmadım MSI Afterburner üzerinden sadece sıcaklık ve kullanım değerini gözlemliyorum...