principlework isimli üyenin son içerikleri

1. P

Ryzen 5 7500F Asus 4070Ti Super Sistem Nasıl?

Üstadım yorumun için çok teşekkür ederim benim için faydalı oldu. Bu Lian Li 216 için ileride 360mm sıvı soğutucu konabiliyor galiba değil mi? Zira ilerleyen dönemlerde işlemcimi update edeceğim gibi duruyor. Kasandan memnun musun?
  2. P

Ho Hocam dönüşün için teşekkürler. Ama BIOSTAR Anakart ve Inno3D ekran kartı düşünmüyorum. Gamegarajda anakart'ı ASUS TUF ve Ekran kartını MSI Ventus 2x yaptığımda da 65.000e çıkıyor rakam. Kaldı ki Ventus 2x'in soğutma sorunları olduğunu okumuştum.
  3. P

ustam yorumuna istinaden sistemi şöyle güncelledim. işlemci soğutucu için idare etmelik bir önerin var mı? sıvı soğutma değil f/p hava soğutma.
  4. P

Ustam senin ASUS yorumundan sonra aşağıdaki gibi toparladım. Sağda Gaming Gen TR'deki hazır sistemde anakart upgrade'i yaptım. Direk nakit alımda 60k rakam tutuyor ancak taksit işin içine girdiğinde maalesef vade farkıyla 69k yapıyor.
  5. P

https://www.incehesap.com/zodiak-gold-oyuncu-bilgisayari-fiyati-63849/ hocam maalesef bu sistem için 53.000₺lik ürün 6 taksit istediğinizde 61.519₺ oluyor.
  6. P

Üstad bu anakart konusunu baya araştırdım. Low tier A serisi anakart seçmedim bende ama MSI B650'lerin tam bir f/p olduğunu okudum. Ekran kartını ise olabildiğince yüksek tutup ileride sadece işlemci ve ram'lere müdahale ederek sistemi güncel tutmayı hedefliyorum. 1708340442 Ustam dediğin gibi...
  7. P

1708339231 Bu sistemle alakalı dar boğaz konusunu baya bir araştırdım ve darboğaz yapmayacağını okudum. Sadece işlemci biraz zayıf kalıyor. Ama işlemci noktasında fazla para vermemek adına tam bir f/p işlemci olduğunu okudum. Zaten 2025'e kadar da AM5 soket desteği var. Bu sistemde ileriye...
  8. P

Selam, Vade farksız taksitli alışveriş yapacağım için bir sistem topladım. Uyumluluk ve ileriye dönük yükseltme yapılabilirliği benim için çok önemli. Yorumlarınız nasıl olur? Bu sisteme ilerileride 7800X3d işlemci almayı hedefliyorum. Aynı zamanda RAM'de ilave edeceğim. Şimdilik başka...
Geri