Dediğin doğru ama sadece 5.250tl var biraz daha güncel ilanlar beklemek en sağlıklısı o halde dediğim gibi acelesi olan bir parça değil.
Şuan aktif laptop kullanıyorum masaüstünü dizince laptopu satıcam
@unkn4wn Yarı 0, yarı 2. El sistem toplayacağım ama işlemciyi 0 almak istiyorum.
Benim 7bin baktığım hepsinbuadaydı aynı satıcıymış pttvm güvenilir midir. Daha önce hiç alışveriş yapmadım.
Bir de bu fiyat kaçmaz yapıştır diyebileceğimiz bir fiyatta mı yoksa normal seyri diyebilir miyiz. Pc yi...
Çok forum kullanmadım daha öncesinde sizin güncel fiyat bilginize danışmak istedim
R5 7500f ddr5 bir masaüstü sistem toplamayı planlıyorum ufak ufak fiyatı dün 8200tl görmüştüm şimdi ise 7000tl seviyesinde satışta fiyatı uygun mu yoksa daha büyük indirimler gelir mi
Google Chrome dan kaynaklı bir şey mi yoksa indirdiğimiz sitenin sunduğu bant genişliğinden kaynaklımı? bi çaresi yok mu 500mb için 10 dakikadır bekliyorum. 600KB / sn indirme verebiliyorum. Ama speed testde 35 mbps / sn sabit alıyorum veya herhangi Steam, Epic Games gibi programlarda 35 mbps yi...
işlemci darboğaz yaşıyo olabilir. Çözünürlüğü fulle grafikleride hepsini fulle. (vsync, antianalising hariç)
Birde o şekil dene. İşlemci %100 kullanıyosa ekran lartı da %50 lerseyse normal verdiği fps ler. Sen eyer ayarları yükseltirsen ekran kartıda %100 e doğru yaklaşacaktır. ve darboğaz...
Anlamıyorum instagramda Abdullah abiyi takip ediyorum bildirimlerin hepsi açık uygulama ayarlarıda öyle ama bana bildirim neden yeni geliyo.
Bitmiş bütün kodlar :(
İnşallah cidden ihtiyaç sahibi olan birisi almıştır.
Kartın 6+6 pin güç girişinin yanında böyle bir 2 pinli giriş bulunuyor farklı bir soket yok. Kartın bi problemi şuan olmadığı için galiba lehimleticem direkt.
Selamlar. Benim elimde eski bir kart var (GTX 260 Zotac tek fanlı) ben bu kartı aktif bir şekilde kullanırken bir gün hatalar vermeye başladı ekranda çizik vs 2 gün sonra siyah ekranda kalmaya başladı.
Bende fırınlama tekniğini deniyim dedim çünkü kart ısınmaktan gitti. Macun eski ve kart tek...
malesef düzelmedi zaten bende dx 9 yaptım diye ayakta duruyodu şimdi dx 9 olmasına rağmen tekrar başladı siyah ekran sorunu.
Bi şekilde halletim ama şimdi de siyah ekran ama oyunda biyerlere tıklayabiliyorum sesi geliyo. Ses var görüntü yok siyah ekran olmaya başladı