Priskorsip isimli üyenin son içerikleri

1. P

Excalibur g870 laptop ederi nedir?

Ben de 38 40 düşünmüştüm en ölüsü 35 e gider demiştim iyi bari düşündüğüm fiyat normalmiş o halde sağolun hocam
  2. P

Excalibur g870 laptop ederi nedir?

Okul nedeni ile aldığım G870 laptopumu elden çıkarıp masaüstüne geçmek istiyorum ederi nedir yardımcı olur musunuz. Gpu: RTX 4060 8gb 105W Cpu: i7 13620h 10 çekirdek 16 thread Bellek: Crucial 16gb single 3200mhz ddr4 Depolama: 1TB m2 ssd Ekran" 15.6 IPS 1080p , 165hz 3ms Ürün kozmetiği...
  3. P

R5 7500f fiyatı uygun mu

Dediğin doğru ama sadece 5.250tl var biraz daha güncel ilanlar beklemek en sağlıklısı o halde dediğim gibi acelesi olan bir parça değil. Şuan aktif laptop kullanıyorum masaüstünü dizince laptopu satıcam
  4. P

R5 7500f fiyatı uygun mu

İzmirdeyim en ucuz 5.5 var o kadar verdikten sonra 2. Almanın bir mantığı kalmıyo bence Dediğiniz 4.5 fiyatlar için yapılabilirdi ama kessinlikle
  5. P

R5 7500f fiyatı uygun mu

Fiyatı daha da aşağı düşmez herhalde günümüz ddr5 e döndüğünden ötürü Teşekkürler hocam sağolun
  6. P

R5 7500f fiyatı uygun mu

@unkn4wn Yarı 0, yarı 2. El sistem toplayacağım ama işlemciyi 0 almak istiyorum. Benim 7bin baktığım hepsinbuadaydı aynı satıcıymış pttvm güvenilir midir. Daha önce hiç alışveriş yapmadım. Bir de bu fiyat kaçmaz yapıştır diyebileceğimiz bir fiyatta mı yoksa normal seyri diyebilir miyiz. Pc yi...
  7. P

R5 7500f fiyatı uygun mu

Çok forum kullanmadım daha öncesinde sizin güncel fiyat bilginize danışmak istedim R5 7500f ddr5 bir masaüstü sistem toplamayı planlıyorum ufak ufak fiyatı dün 8200tl görmüştüm şimdi ise 7000tl seviyesinde satışta fiyatı uygun mu yoksa daha büyük indirimler gelir mi
  8. P

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

Fiyat: 13.499 TL Özellikler: İntel Core i5-11400F 2.60GHz 6 Çekirdek 12MB Önbellek 14nm İşlemci Asus Prime H510M-R SI 3200MHz (OC) DDR4 Soket 1200 S-SUB DVI HDMI mATX Anakart Corsair 16GB (2x8GB) Vengeance RBG RS Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram Asus GeForce RTX...
  9. P

Google Chrome 600KB / sn sorunu!

Google Chrome dan kaynaklı bir şey mi yoksa indirdiğimiz sitenin sunduğu bant genişliğinden kaynaklımı? bi çaresi yok mu 500mb için 10 dakikadır bekliyorum. 600KB / sn indirme verebiliyorum. Ama speed testde 35 mbps / sn sabit alıyorum veya herhangi Steam, Epic Games gibi programlarda 35 mbps yi...
  10. P

Core 2 Quad Q9550 sisteme en iyi ekran kartı ne olur?

işlemci darboğaz yaşıyo olabilir. Çözünürlüğü fulle grafikleride hepsini fulle. (vsync, antianalising hariç) Birde o şekil dene. İşlemci %100 kullanıyosa ekran lartı da %50 lerseyse normal verdiği fps ler. Sen eyer ayarları yükseltirsen ekran kartıda %100 e doğru yaklaşacaktır. ve darboğaz...
  11. P

50 Adet GeForce NOW GAME+ 1 Aylık Kapalı Beta Kodu

Anlamıyorum instagramda Abdullah abiyi takip ediyorum bildirimlerin hepsi açık uygulama ayarlarıda öyle ama bana bildirim neden yeni geliyo. Bitmiş bütün kodlar :( İnşallah cidden ihtiyaç sahibi olan birisi almıştır.
  12. P

Ekran kartı fan pinleri kırıldı!!!

Kartın 6+6 pin güç girişinin yanında böyle bir 2 pinli giriş bulunuyor farklı bir soket yok. Kartın bi problemi şuan olmadığı için galiba lehimleticem direkt.
  13. P

Ekran kartı fan pinleri kırıldı!!!

Selamlar. Benim elimde eski bir kart var (GTX 260 Zotac tek fanlı) ben bu kartı aktif bir şekilde kullanırken bir gün hatalar vermeye başladı ekranda çizik vs 2 gün sonra siyah ekranda kalmaya başladı. Bende fırınlama tekniğini deniyim dedim çünkü kart ısınmaktan gitti. Macun eski ve kart tek...
  14. P

Geforce now siyah ekran

malesef düzelmedi zaten bende dx 9 yaptım diye ayakta duruyodu şimdi dx 9 olmasına rağmen tekrar başladı siyah ekran sorunu. Bi şekilde halletim ama şimdi de siyah ekran ama oyunda biyerlere tıklayabiliyorum sesi geliyo. Ses var görüntü yok siyah ekran olmaya başladı
  15. P

Geforce now siyah ekran

denedim malesef bir etkisi olmadı.
Geri