pro3 isimli üyenin son içerikleri

1. P

Amd ve bitmeyen sorunlarrr

düzeldi mi problem hocam
  2. P

Adım 1: Arama kısmına Regedit yazıyoruz. Adım 2: Daha sonra takip edeceğimiz yol--> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching Adım 3: SearchOrderConfig Değerini 0 yapıyoruz. Adım 4: Pc'nin arama yerine "Aygıt yükleme ayarlarını değiştir" yazın, çıkan kutucukta...
  3. P

UPGRADE EDERKEN SORUN YAŞABİLİR MİYİM ?

ben geçen gün ilk kez kendim montajladım yeni işlemcimi. youtube'dan videoları izle, yapay zekadan destek al rahatça yapılıyor. birkaç ince nokta var sadece dikkat etmen gereken. -stok fanı çıkartırken vidaları çöz, sağa sola kaydırarak çek, fanı direkt çekersen işlemcin de fana yapışarak...
  4. P

driver çöküyor olabilir veya windows otomatik update yapıyor olabilir. bende de oluyordu, otomatik updateleri regedit'ten kapatınca sorun düzeldi.
  5. P

Çözüldü✓ Ryzen 5 5500 bios versiyonu önerisi

Bu konuyu sonradan okuyanlar için sonucu yazayım. Eski işlemcim takılıyken 7C52v3G bios sürümünü kurdum (2022 versiyon). Hiçbir problem yaşamadım ve bios güncellemesi tamamlandı. Ryzen 5 5500'ü takabilirim artık. Güncel olan sürümde stabilite problemlerine dair yorumlar okuduğum için daha eski...
  6. P

Teşekkürler hocam, bazı mesajlarda 2022 versiyonu önerilmiş ama güncel olanı kullanmak daha iyi olabilir
  7. P

Merhaba, MSI B450M A-Pro Max anakart kullanıyorum. Şu an Ryzen 3 3200G takılı durumda. Ryzen 5 5500 aldım, takacağım. Ryzen 3 3200G takılıyken Bios güncellemek istiyorum çünkü sanırım yeni işlemcimle uyumlu değil. Bu konuda oldukça tedirginim çünkü sıkıntılı bir işlemmiş. Mevcut bios versiyonumu...
  8. P

rpcs3'e pes 13 indirdim ama oyuncuların sadece gölgeleri gözüküyor

olsun belki benim gibi çözüm arayıp bu konuya ulaşanların işini görür diye yazayım dedim
  9. P

rpcs3'e pes 13 indirdim ama oyuncuların sadece gölgeleri gözüküyor

merhaba, uzun bir zaman geçmiş ama aynı sorunu yaşayan biri olarak bu konuya ulaştım. kısmi çözümü de bulduğum için anlatıyorum. rpcs3'te config sekmesinde bulunan "gpu" sekmesinde "write color buffers" seçeneğini işaretlerseniz sorun kısmen çözülüyor. yine bazı renkler ve bazı oyuncular bozuk...
  10. P

SSD Kendi Kendine Doluyor

Hocam 1 sene geçmiş ama aynı sorunu ben de yaşıyorum çözebildiniz mi?
Geri