sağol hocam değerlendireceğim.
Bence o senin anakartla ilgili olabilir diye düşünüyorum. Hatalı ürün oluyor her parçada. Belki banada gelecek arızalı hatta...
Msi pz anakart alıp bir de pz kasa alırsan bütün kablolar arkada oluyor ya, 24 pin cpu hd audio vs vs, ön tarafta hiç kablo görünmüyor.
İleride bu anakartı...
Giriş seviyeleri iyi değil diyorsun yani anladım kral. X870 olarak zaten gözüme bu modeli kestirdim. Alırsam bunu düşünüyorum. Sıkıntı ne yaşadınız bu...
Arkadaşlar merhaba. X870 anakart düşünüyordum ama b850 alırsam ekran kartını 5070ti dan 5080e çıkarma durumum olabilir. O yüzden x870 seviyesinde olup uygun...
Hocam bütçe kısıtlıda anakart öyle ahım şahım fiyat oynatmıyor. 3-4 bin oynuyor. Bir de stabil ileriye yönelik olan bir parça olunca anakartı iyi model...
Aynen güzel duruyor ama fiyatıda iyiymiş :D
Anladım hocam. 3-4 yuva SSD 4 yuva Ram slotu olsa yeterli benim için. İleride depolama lazım olacak ve klipler...
Valla hocam çok açıklayıcı olmuş sağ ol. Bu arada bir arkadaşta demişti ki bana bazı B850 anakartlar, x870 den daha iyi oluyor demişti ama atmamıştı. Eğer...
Hocam belirtmeyi unutmuşum SSD 2TB olacaktı. Bu arada x870 yerine ileriye dönük güncel parçaları kullanabileceğim bana uygun daha iyi bir anakart mevcut mu...