ProArk isimli üyenin son etkinliği

• ProArk
    ProArk, R7 9800x3d için anakart önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    sağol hocam değerlendireceğim. Bence o senin anakartla ilgili olabilir diye düşünüyorum. Hatalı ürün oluyor her parçada. Belki banada gelecek arızalı hatta...
  • ProArk
    Msi pz anakart alıp bir de pz kasa alırsan bütün kablolar arkada oluyor ya, 24 pin cpu hd audio vs vs, ön tarafta hiç kablo görünmüyor. İleride bu anakartı...
  • ProArk
    Hocam peki buna uygun önerebileceğin bir kasa var mıdır?
  • ProArk
    0 kablo derken hocam onu tam anlamadım? Nasıl oluyor yani. Kral almışken iyi bir şey alayım diyorum. İleride uprgrade yaparken sorun çıkarmasın.
  • ProArk
    Giriş seviyeleri iyi değil diyorsun yani anladım kral. X870 olarak zaten gözüme bu modeli kestirdim. Alırsam bunu düşünüyorum. Sıkıntı ne yaşadınız bu...
  • ProArk
    Nasıl memnun musun kral? B850 modeline karar veremedim hocam ondan tekrar konu açtım.
  • ProArk
    ProArk, Anakart kategorisinde R7 9800x3d için anakart önerisi başlıklı bir konu açtı.
    Arkadaşlar merhaba. X870 anakart düşünüyordum ama b850 alırsam ekran kartını 5070ti dan 5080e çıkarma durumum olabilir. O yüzden x870 seviyesinde olup uygun...
  • ProArk
    ProArk, 120 Bin TL Toplama PC başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam kendim sistem topladım. Parçalar şu şekilde ama kasa ve PSU konusunda kararsız kaldım. Anakart...
  • ProArk
    Hocam bütçe kısıtlıda anakart öyle ahım şahım fiyat oynatmıyor. 3-4 bin oynuyor. Bir de stabil ileriye yönelik olan bir parça olunca anakartı iyi model...
  • ProArk
    Yok kral bedava verseler kullanmam ben o markayı. Alacağım sıra değerlendireceğim hocam. x870 daha uygun olur bana diye düşünüyorum.
  • ProArk
    Tamamdır hocam sağolasin. Kesinlesince atarım ben
  • ProArk
    Anladım arkadaşlar. Peki kasa seçiminde psu alırken boyutlarina bakmamız gerekiyor mu? Yoksa her psu her kasaya uyuyor mu?
  • ProArk
    Aynen güzel duruyor ama fiyatıda iyiymiş :D Anladım hocam. 3-4 yuva SSD 4 yuva Ram slotu olsa yeterli benim için. İleride depolama lazım olacak ve klipler...
  • ProArk
    Valla hocam çok açıklayıcı olmuş sağ ol. Bu arada bir arkadaşta demişti ki bana bazı B850 anakartlar, x870 den daha iyi oluyor demişti ama atmamıştı. Eğer...
  • ProArk
    Hocam belirtmeyi unutmuşum SSD 2TB olacaktı. Bu arada x870 yerine ileriye dönük güncel parçaları kullanabileceğim bana uygun daha iyi bir anakart mevcut mu...
Geri