ProBruzeer isimli üyenin son içerikleri

1. ProBruzeer

Kulaklık Önerisi Lazım

Hocam hem verilmez demişsiniz hem 3 numara yazmışsınız Nova Pro Wireless’ı. Aklımda o var zaten benim de.
  2. ProBruzeer

Kulaklık Önerisi Lazım

Selamlar. Gaming kulaklığımı yenileme kararı aldım ve Steelseries Nova Pro düşünüyorum. Diğer ekipmanlarım hatta eski kuaklığımda Steelseries olduğu için yeniden aynı yere yöneldim. Bütçem 17-18K civarı başka önerileriniz varsa açığım. Kablosuz olması benim için önemli.
  3. ProBruzeer

Yedek Anahtar Kayboldu

Valla hocam evde olduğunu bildiğim için beyinden sildirip yenisini çıkarttıracaktım, kontağa takma falan olmadığı için tek yol da bu sanırım zaten.
  4. ProBruzeer

Yedek Anahtar Kayboldu

Çözüldü hocam zaten kedinin oyuncakları arasından çıktı artık ne ara kapıp götürdüyse. Yardımınız için teşekkürler yarın servise bakım için götürdüğümde orada çözecektim en kötü ihtimalle artık.
  5. ProBruzeer

Yedek Anahtar Kayboldu

Hocam araç 1 haftadır bende kaskoyu Mayısın ilk haftası yaptıracağım. Yaptırdıktan sonra da talep edebiliyor muyum?
  6. ProBruzeer

Yedek Anahtar Kayboldu

Araç 2021 model Mercedes W205 Coupe, başlıkta belirttiğim gibi yedek anahtar kayıp. Servisten yenisini almam mümkün mü illa dışarıdan mı bu işi çözebilirim?
  7. ProBruzeer

Elektirikli araç alınır mı ?

Hocam tabii ki alınır, yollarda artık yaygın bu arabalar. Kolay kolay da tabii ki yanmazlar böyle şüpheleriniz olmasın. Yakıt ekonomisi ile teknolojiyi bir arada rekabetçi fiyatlara isteyen biri için en uygunu elektrikli araçlardır, artık kendini kanıtladı bu teknoloji. Alınıp binilir gayet.
  8. ProBruzeer

Yazlık Lastik Önerisi

Arabanın üzerindeki 255/35 R19 Pirelli lastikleri miladını doldurdu ve yazlık lastiklerle 4 lastiği de değiştireceğim. Tek seferlik ve uzun ömürlü bir harcama olacağından fiyat çok önemli değil, önerilerinize açığım.
  9. ProBruzeer

Havale limiti sorunu, soru açıklamada.

Dostlar selamlar, pazertesi 2M civarı bi araba ticaretim olacak ve ben alıcı tarafım. Hesabımda gerekli para var ancak bankanın 475K günlük işlem limiti var. Bu işi nasıl çözebilirim?
  10. ProBruzeer

Alfa Romeo Giulia alınır mı?

sağ olun hocam, daha iyileri sizlere nasip olsun
  11. ProBruzeer

kasasını hiç beğenmiyorum i20Nlerin maalesef 1738069052 hocam i20N kasalarını pek beğenemiyorum ya, kaporayı yatırdım zaten pazartesi teslim alacağım aracı kaza bela çıkmazsa
  12. ProBruzeer

Piyasası benim için çok önemli değil hocam ben de o şekilde düşünüp kaporayı yatırdım. Kaza bela çıkmazsa çarşamba günü teslim alacağım. Keyif arabası olarak değerlendiriyorum zaten elimde yine belli bi miktar nakit kalacağından acil satıp değerlendirme ihtiyacım olmayacak.
  13. ProBruzeer

yaşım 20 daha hocam, ağır gelir.
  14. ProBruzeer

yazılım atacağımı sanmıyorum hocam arabaya, ayrıca yine attığınız ilansa temiz değil. BMW’ler gerçekten çok sert kullanılmış ya kazalı ya çok kilometreli oluyor. C200 veya zaten şehir içi takılacağımdan EQB250 tercih edebilirim.
  15. ProBruzeer

hocam 280 beygir yani veloce versiyonlarında bu bütçede 2017 modellere falan inmem gerekiyor. BMW’ler de evet piyasa olarak daha mantıklı ve G20 önerisi geleceğini tahmin ettiğim için özellikle BMW istemediğimi belirttim zaten. İmaj olarak hoşuma gitmiyor maalesef 4 dışı kasalar BMW grubunda...
Geri