Bayılıyorum şöyle ben her şeyi bilirim tiplemelerine giren insanlara. Adama kaynak gösteriyorsun, hala öyle değil diyor :D Kısaca doğru bir özet geçeyim arkadaşlar. Kredi notu, bankalar birliğinin ortaklığı ile kurulmuştur ve KKB bunu yönetir. KKB'ye ait bu uygulama da Findeks'tir. Bankalar...
Okuma-yazma hızı dediğiniz IOPS'tan türetilen bir parametre. Okuma, yazma hızının sisteme bir katkısı bulunmuyor mu ? Yanlış bilgi veriyorsunuz. Bu bilgiler nereden çıkıyor anlamış değilim. IOPS hızı diye bir tabir de yoktur. Paralelinde teorik olarak depolama birimlerinin performans...
Ürün için teşekkürler. Ek olarak, diş doktorları bunun önerisini tabii daha iyi verebilir ama haftada 1 diş ipi kullanımı az. Diş etlerinde sorun yoksa mümkünse her gün ve ya gün aşırı kullanmak iyidir.
Yazlık lokasyonumda eve internet bağlatırken benzer bir sorun yaşamıştım. Port bulunamıyor genelde, gelişmekte olan kırsallarda. Türk Telekomdan yetkili biri bana şöyle bir öneri de bulunmuştu. Telefon hattıda, internette ortak ankastre portu kullanıyor. İnternet olarak talep açınca genelde çok...
Tahminimce bu şekilde ilerlersen ve iş bankası müşterisiysen limitin 7500 TL olmalı. Ama farklı bir arkadaş iş bankası müşterisi olmasına rağmen sorun yaşamış. Müşteri hizmetlerine danışmanı öneririm ilk etapta.
Anladım. Ben şimdi işlem geçmişime baktım. Aynı senin gibi denemelik 20 TL atmışım ilk olarak. Daha sonrasında da 10 TL hediye vermiş sistem. Lakin dediğin tarz bir sorun yaşamadım. Hatta nays ile aldığım bir ürünün Trendyol'da iadesini yaptım (ürün 300 TL indirime girmişti, aldıktan bir gün...
İş bankası müşterisiysen aylık limitin 7500 TL, değilsen 1250 TL. Eğer İş bankası müşterisiysen de ödemeni, iş bankası üzerinden yapman gerekiyor (ekstradan böylece masrafta ödemiyorsun).
++ Ek olarak, diğer bankalarda prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama iş bankası üzerinden yaptığınız para...