Procus_DA isimli üyenin son içerikleri

1. P

Server Error Application uyarısı

Ofis bilgisayarında 10-15 dk vakit geçirdikten sonra bu uyarı geliyor. Çalışan bir uygulama vs de bulamadım. Bunun çözümünü bilecek biri varsa yardım edebilir mi?
  2. P

Sessiz ve dpi ayarlı mouse önerisi

Hem silent özellikli hem de yüksek dpi ayarlı mouse önerebilir misiniz? Öncelik kablosuz ama kablolu da olabilir.
  3. P

gelbura comdan alışveriş yapmak

gelbura.com da hazır sistem almayı düşünüyorum ama site adını çok duymadım. Youtube da vs az da olsa varlar ama güvenilir mi bilemedim? yardımcı olabilir misiniz
  4. P

Gelbura.com güvenilir mi?

Aslında sorum gayet basit. Hazır sistem almak istiyorum ama daha önce adını duymadım. Yardımcı olabilir misiniz? 1700769349 Yardım edebilecek birileri var mı?
  5. P

Öneri Hanği Ekran Kartını seçmeliyim?

4070 ile 5600 uyumunda illa ki darboğaz yaşıyorsun. 4060ti kartlar da 2k ile daha uyumlu olan kart diyebilirim ama 5600 için daha ideal olabilir. Amd kartlara çok güvenmediğimi belirtip kullanıcı yorumu dinleyebilirsin. Vram fiyat farkını verebiliyorsan 16gb daha iyi
  6. P

2k 27 inch ve üstü F/P Monitör Önerisi

Aslında o detayı bende vermeyince önermesi normal olmuş. IPS monitör arıyorum. Yani önceliğim o yönde diyebilirim.
  7. P

Bir de ayrıca 2k değil de FHD IPS bir öneri var mı bildiğiniz?
  8. P

Cidden şu ghosting olayına deli oldum. Samsung, AOC... bu ghosting çok mu belli bir şey.. hiç bilmediğim için soruyorum. Aslında Gaming'den çok Tasarım/render odaklı kullanmayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi beklerim
  9. P

Aşırı iyi bulmuşsun cidden baya iyi teşekkürler
  10. P

RTX4060ti 16gb ekran kartım var. Başlıkta belirttiğim özelliklerde bir monitör arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bütçede ne kadar düşebilirsek o kadar iyi olabilir. (en uygun fiyatı arıyorum)
Geri