Professor isimli üyenin son içerikleri

1. P

Çözüldü✓ C diskini bölmek istiyorum ama sistem sınır koyuyor ?

merhaba 240gb ssd var bunun 20gblık kısmını bölmek istiyorum ama 2915mbden fazla bölemiyorum bunu arttırmanın yolu nedir ? (diskte 95gb boş alan var)
  2. P

Ramler 1500Mhzde kalmış nasıl düzeltebilirim ?

Arkadaşlar iyi akamlar , AMDnin uygulamasında bakınırken gördüm ramlerim 1500mhzde çalışıyormuş. 3000mhz olması gerek normalde. nasıl ayarlayabilirim ? RAM MARKASI: APACER PANTHER ANAKART: B450M S2H
  3. P

Mavi Ekran Bilgisayara virüs girdi nasıl silebilirim ?

bilgisayarda pzlib v3 diye bir şey girdi ve şuan anlık takılmalar oluyor pcde. Tüm herşeyi silmeden sadece bu virüsü silmenin bir yolu var mı ?
  4. P

Ryzen 5 3400g gta 5 düşük fps

Oyunda hile kodları kısmından "makeitrain" kodunu yazın yağmur kesilecek ve FPS de 15fps kadar bir artış olcak aynısı bende de oluyordu yağmuru kapatınca oyun akıcı olmaya başlıyordu Bendede 3400g var ama suanlik 8gb ram ile kullanıyorum 1080p de 35fps altına düşmüyor
  5. P

Asus rog impact 2 vs Hyperx pulsefire core

Hangi tutuş sekilini kullanıyorsunuz son olarak onu sorayim
  6. P

Elinizin ölçüsü ne kadar ve küçük geliyor mu ? Birde malzeme kalitesi nasıl ?
  7. P

Kullananlar varmı bu iki fareyi ? Hangisini önerirsiniz ?
  8. P

Lenovo Legion M500 Fiyatı neden ucuz ?

Amerika fiyatı 49-59 dolar arasıymış. Evet sanırım özel fiyatlandirma var 1613067519 Yok hocam mouseda sıkıntı var mıdır diye sordum g102lightsync benzeri gibi
  9. P

Lenovo Legion M500 Fiyatı neden ucuz ?

Bu mouseda ; 3389 Sensör 400ıps maksimum hareket hızı Ve 50g hızlanma varmış. Kaynak:https://www.lenovo.com/us/en/accessories-and-monitors/legion-m500-mouse Tüm bu özellikler 209 Lira ? Alınır mı işin içinde bir iş var mıdır acaba ...
  10. P

Yardım Xpg infarex M20 Sensörü ??

200 liraya rog Strix impact 2 buldum indirim kuponlarımla birlikte 200 e geliyor. O mouse fiyatına göre alınır mı ?
  11. P

Yardım Xpg infarex M20 Sensörü ??

Arkadaşlar bu mouseda hangi sensör var? Aranızda kullananlar var mı ? Nasıldır
  12. P

Logitech G102 elime uyar mı ?

Palm kadar çok kavramıyorum ama fingertipden de biraz fazla kavrıyorum İkisi arası bir şey
  13. P

Logitech G102 elime uyar mı ?

Elim orta parmaktan bileğe kadar 17cm. Aranızda bu mouse'u kullananlar varsa sizce küçük gelir mi ?
  14. P

Öneri 150-200 TL Mouse Önerisi

Bu bütçede ne önerirsiniz ?
Geri