prom1l isimli üyenin son içerikleri

1. P

Bilgisayarda uygulama açamıyorum

Merhabalar , Dün sahura kadar bilgisayarda sorun yoktu. Bugün açtığımda internet takılı olmasına rağmen uygulamaları açamıyorum. Örnek steam oturum açılıyor kısmında kalıyor. Gta 5 network problemiyle açılmıyor. Faceit network hatasıyla açılmıyor. Sistem geri yükleme yaptım daha kötü oldu...
  2. P

Yayın için sistemde hangi Ekran Kartı tercih etmeliyim ?

Hazır sistem alınacak hocam.
  3. P

Yayın için sistemde hangi Ekran Kartı tercih etmeliyim ?

Merhaba 36.000-38.000TL arası kasa için ayırılan bütçede 7500F işlemcinin yanında hangi ekran kartlı sistem satın alınır. ( Oyun oynanacak, Yayın Açılacak , başlangıç seviye video editi yapılacak) 4060Ti 8gb mi , 7800 XT mi ?
  4. P

Yeni RAM aldım Ekran Gelmiyor

evde 8gblik çok eski bir USB bellek buldum. bu videodaki işlemleri yaptım ekranım geldi . Ramleri taktım kullanıyorum. Şuanlık gözle görülen tek problem PC eski hızına göre çok yavaş bir şekilde açılıyor.
  5. P

Sistemi 3 ay önce sıfır olarak aldığım GameGaraj'a mail attım onlarda sizinkine çok yakın bir şey söylediler. Güç kablosunu ayırın, GPU , RAM ve BIOS Pilini çıkartıp açma-kapama tuşuna 15-20 defa bastıktan sonra bir süre bekleyip parçaları geri yerine takıp ekran gelmesine bakın dediler. Lakin...
  6. P

Hayır yapmadım
  7. P

Merhabalar , 7800x3D ASUS PRIME X670-P CSM 1x16 5600Mhz CL46 Bu sisteme 2x16 Patriot Viper Venom 2x16 6000Mhz CL30 RAM satın aldım ve elime bugün geldi. Eski RAM'i çıkarttıktan sonra yeni RAM lerim tekli ve ikili takmama rağmen ekran gelmiyor. Şimdide eski RAM'i takıp BIOS sıfırlamayı...
  8. P

PATRIOT VIPER VENOM 6000Mhz CL30 Düzgün Çalışır mı ?

Merhabalar 7800x3D ASUS PRIME X670-P CSM Sisteme Bu cuma İnceHesap Gaming Gece'sinden 2x16 Patriot Viper Venom 6000Mhz CL30 3.399TL'ye sipariş ettim. Eş zamanda şu an İTOPYA'da Corsair Vengeance 2x16 6000Mhz CL30 RAM 4.866TL'ye satışta. Aldığım Patriot Ram'lerin CL'si Üst Seviye AMD...
  9. P

7800x3D ve ASUS PRIME X670-P CSM için RAM TERCİHİ ?

Merhabalar 7800x3D ASUS PRIME X670-P CSM MasterLiquid ML240L V2 1x16 5600Mhz CL46 RAM'e sahibim. RAM'in diğer bileşenlere göre düşüklüğü farkettiriyor. 2x16 CL'si düşük uyumlu RAM önerisi yapabilecek var mı ? Bütçe 5500TL-6000TL.
  10. P

Yeni W11 Kurduğum PC eski bilgisayarımla aynı masaüstüne sahip

Merhabalar bugün yeni bilgisayarım geldi. eski bilgisayarımdan yeni bilgisayarıma w11 kurmak için rufus programıyla USB'yi ISO dosyası yapıp yeni bilgisayarımda w11'imi kurdum. Şuan driver falan yükleniyor. Bir sıkıntı var , eski bilgisayarımla yeni bilgisayarımın masaüstü aynı birinden birşeyi...
  11. P

Rufus 4.4 ile Windows 11 nasıl kurulur?

Merhaba, Technopat YT videosunda Rufus 3.15 sürümü var. Şu an Rufus 4.4 güncel sürüm var bende buradakilerden hangisine basıp USB'yi W11 USB'si yapmalıyım? Sistemim 7800x3d x670-p RTX 4060
  12. P

Özelleştirdiğim sistem uyumlu mu ?

İlk değiştireceğim şey yaza ram i 2x16 adam akıllı 5-6k fiyat bandında bir ram koymak , ekran kartınıda en az 6-12 ay kullanırım. 1713220345 ayrıca önerdiğin sistem DDR4. DDR5 sistem AM5 işlemci ve NVIDIA anakart tercih edeceğim.
  13. P

Sorularım CPU ve GPU seçimi değil ki ? anakart uyumu b650m k yı beklemelimiyim ? Ve GameGarajdan yakın tarihte hazır sistem alıp sorun yaşayan ya da güzel geçen var mı diye .. Bu bütçede GPU'yu 4060 gören soruları unutup kinayeli laf sokmak için sıraya giriyor garip.
  14. P

Neden ? ilerde 500 veya 540 hz yöneltme gibi amacım var GPU'yu RTX 4070 ve üstüne upgrade edersem ? 7800x3d aşağısı kurtarmıyor bu arada minimum 350-400fps için. Konuyu birazda Anakartı X670-P CSM parasına değer mi , ilerde işime yarar mı ve gamegarajdan sistem alan varsa tecrübesini paylaşsın...
  15. P

CS2 için alacağım. 360hz monitör siparişimi verdim zaten , diğer oyunlarla alakam 0.
Geri