promises22 isimli üyenin son içerikleri

1. P

2K-4K Oled Monitör Önerisi

ROG Swift OLED PG27AQWP-W Bu model 2K da tepe model, tipik parlaklığı 335nit, trueblack500 sertifikası,Hdr500 ve Dolby Vision sertifikası, Display Port 2.1, Dual Mod desteği, TruBlack Glossy ve 500Hz ekrana sahip, bunlara ek olarak sensörde var. Asus ROG Strix OLED XG27AQWMG Bu modelde bir...
  2. P

Hocam bir kaç tane inceledim ve verdiğiniz modele de baktım. Gayet iyi , sadece kararsız kaldım bir kaç modelde . Paylaşırsan karar vermemde yardımcı olabilir misiniz ?
  3. P

Model ismini verebilirmisiniz hocam. Gigabyte in 2k modeli vardı 500 Hz tandem Oled. O da Asus Rog Swift Oled PG27AQWP-W modeli gibi lakin glossy yok , mat kaplama var üzerinde. Ama tipik parlakliğı Asus a çok yakın, %10 fark var. Bağlantı desteği aynı, ve yanlış hatırlamıyorsam bazı koruyucu...
  4. P

Aynısı değil hocam. Tipik parlaklığı yüksek ama Trublack glossy yok ve tru black 500 değil . Yine de çok iyi
  5. P

Hocam baktım ona , 2K monitör lakin harika bir şey , keşke aynı monitörün 4k versiyonu olsa.
  6. P

Tandem Oled Monitörlerden çok iyi diye bahsediyorlar. Aklımda bir kaç tane var ama yinede öneride bulunulmasına almakta istemiyorum. İlk defa alacağım Oled monitör
  7. P

Merhabalar , Ryzen 9 7950x3D l, 32GB RAM, RTX5080 Ekran kartlı bir sistemin var. Mevcutta 2K IPS MONİTÖR kullanıyorum. Oled e geçmeyi düşünüyorum. Önerebileceğiniz modelleri paylaşabilirmisiniz. Genel kullanım olarak günde en fazla 4 saat aktif olarak kullanıyorum lakin bazen acil işim...
  8. P

Unreal Engine Oyunlarından Atma

Merhabalar Oynadığım bazı Unreal Engine ile yapılmış oyunlarda , oyunda yaklaşık yarım saat oynadıktan sonra ya da yükleme ekranında atma oluyor. Kullandığım Sistem bu özelliklere Sahip , Sadece Ekran kartını değiştirip yerine RTX 5080 aldım Stellar Blade ve Fort Solis oyunlarında genelde...
  9. P

Yardım FORT SOLİS aşırı ısınma ve yükleme ekranında kalmansorunu

Hocam diğer oyunlarda problem vermiyor. Hatta oynaığım diğer oyunların yanında çerez gibi kalır fort solis. 1749057099 Hocam diğer oyunlarda problem vermiyor. Hatta oynaığım diğer oyunların yanında çerez gibi kalır fort solis.
  10. P

Yardım FORT SOLİS aşırı ısınma ve yükleme ekranında kalmansorunu

Merhabalar , Epi Store'dan aldığım Fort Solis Menü ekranına kadar hiç bir sıkıntı olmadan açılıyor. New Game yaptıktan sonra yükleme ekranında takılıp kalıyor. Bununla beraber PC yi yoğun bir şekilde kasmaya başlıyor. Bir kaç defa ısındığı için kapandığı bile oldu PC nin . Oyunu kaldırıp...
  11. P

RTX 5080 Isınma ve Oyunlarda çökme problemi

Hocam nasıl aratmam gerekiyor. Pek sorunla ilgili bir çözüm bulamadım
  12. P

RTX 5080 Isınma ve Oyunlarda çökme problemi

Merhabalar 1,5 ay önce PNY GeForce RTX 5080 EPIC-X RGB OC ekran kartı aldım. Bir kaç gün öncesine kadar problem yoktu. Son güncellemeden sonra oyunlarda(RoboCop Rouge City ve Fort Solis) çökme ve ısınıp kapanma problemi ortaya çıktı. Eski sürücüleri yüklememe rağmende böyle yapıyor. Sorun neden...
  13. P

Marka fark ediyor mu ve Ani Fiyat değişikliği

Gamegaraj takip mı ediyor forumu , şimdi de fiyatı 140 a düşürdü
  14. P

Tamam 100 bin pahalı , o ozaman şunu sorayim. Rtx 5080 de , inno , gainward , palit veya MSI çok fark ediyor mu
  15. P

Keşke 3-4 k olsa. Adamlar 10 bin yansıttı ya. Hemde ön siparişe bunu yaptılar 1742382313 Şuan için sadece marka farkı varmmi ekran kartı almam 8cin. Performans oynar mı
Geri