PROVED isimli üyenin son içerikleri

1. P

Babam tarafından tehdit edildim.

Hocam basit derecede anlatmam gerekirse hala tam olarak atlatmış sayılmam yaklaşık 4-5 senedir bu sürecin içindeyim. Beni küçük bir çocuk olarak görüyordu bir şey bilmediğimi ve aklımın başında olmadığını söylüyordu. Bir müddet sabrettim baktım olmuyor bu şekilde onu düzeltmeye çalıştım, elimden...
  2. P

Ofis için APU sistem topladım tavsiye var mı?

Hocam ram bölümünü en azından 8+8 şeklinde yapın lütfen performans artışı olur.
  3. P

Babam tarafından tehdit edildim.

Hocam yaşınız kaç ve ne kadardır bu problem ile yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sizi gerçekten iyi anlıyorum. Benzerlik taşıyan bir takım problemlere uzun yıllardır maruz kalıyorum ve bu beni gerçekten yıprattı. En sonunda engel+bir ton küfür yedim artık görüşmüyorum size tavsiyem bu şekilde devam...
  4. P

yarın doğum günü borsa hesabı ?

Hocam, banka hesabı ve kartı alabilirsin fakat eğer senin veya ailenin üzerine bir miras yok ise kredi notun olmadığı için herhangi bir banka sana çok zor şartlar sağlayacaktır. Aktif bir sigortanın olup üzerine 6 ay çalışarak ziraat bankasından alabilirsin kredi kartını. 1695135653 tabii ki bu...
  5. P

OFİS İÇİN HAZIR SİSTEM BİLGİSAYAR TAVSİYESİ

Hocam laptop değilde kasa alacağınızı varsayarak o fiyata rahat bir şekilde R5 5600g barındıran hazır sistemler alabilirsiniz ayrı olarak eğer isterseniz 12-15 civarına indirimlerden ekran kartı barındıran bir sistem dahi düşürebilirsiniz.
  6. P

📌 Şimşek: "2026'da dev ekonomiler liginde olacağız"💰🪙

Zeki Müren de bizi görecek mi :D
  7. P

Bilgisayar Parçalarının Kutuları Önemli mi ?

Yok hocam herhangi bir fiziksel erişim veya sen izin vermediğin sürece erişemez ki hani bilgisayar korsanları da anakartın kutusu elimde olsa da şu arkadaşın bilgisayarına erişsem diye beklemiyordur şahsen :D
  8. P

Bilgisayar Parçalarının Kutuları Önemli mi ?

Uzaktan erişebileceğini sanmıyorum hocam fakat ürünler herhangi bir arıza durumunda kutular ve belgeler gerekli olacaktır.
  9. P

Ofis için apu bilgisayar topladım kendimce sizce nasıl iyi mi?

https://www.incehesap.com/nova-apu-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50965/ Hocam parça kalitesi olarak anakart sizinkinden bir tık aşağıda kalıyor. Eğer O.C gibi muhabbetleriniz olmayacaksa linkteki sistem alınabilir.
  10. P

Ofis için apu bilgisayar topladım kendimce sizce nasıl iyi mi?

Hocam merhaba, sistemi bu şekilde toparlarsanız çok pahalıya gelir piyasada (itopya,incehesap vs.) hazır sistem katagorilerinde çok daha uyguna aynı sistemler bulunmakta bir bakmanızı öneririm. 1694682794 Bir de sistemi ne için kullanacaksınız acaba ?
  11. P

2023 Yılında 1050Ti sistem öneren birisini ikna etmek

Arkadaşına şunu anlatabilirsin bu sistemler youtuber referanslarında ekstra indirimli olarak satılıyor. ayrıca bu tür işletmeler parçaları tek tek değil de toplu olarak aldığı için indirimli oluyor
  12. P

BU FİYATA BU SİSTEM DEĞER Mİ ?

Sistemin linkini paylaştım eğer girip incelersen özelleştirme kısmında 3200 32 gb olmadığını görebilirsin ayrıca çok ta fark etmez 3200 de çalışabilir ramler.
  13. P

Hocam sadece oyun için olsa Amd olabilir sıkıntı yok ama dediğim gibi çizim programlarında kullanmak için alıyorum bu konuda gerek yazılım gerek driver olsun nvidia tercihim. Fikriniz için teşekkürler
  14. P

Hocam günlük işlerin yanında Autocad veya Solid gibi programlar kullanacağım için ramlere biraz yüklendim 1694524223 Hocam ramler ve ssd yi eklediğiniz zaman aşağı yukarı aynı tutara denk geliyor 1694524453 Hocam dediğiniz gibi bazen çok kısa süreli ve sınırlı stoklu ürünler çıkıyor piyasaya...
  15. P

Dediğiniz mantıklı olabilir ama bu kasa mesela 2 gün durmadan açık olacak, ızgaralar ne kadar yeterli olacak ?
Geri