https://www.vatanbilgisayar.com/asus-rog-strix-g16-2-nesil-core-ultra-7-255hx-rtx5070ti-12gb-32gb-1tb-16inc-w11.html
Sizce bu bilgisayar bu fiyata alınır mı?
Üniversitede ve oyun oynamak için kulanacağım.
Merhabalar 2 tane sikinim var bunları bynogame de satmak istiyorum. Kazıklanmada satışı gerçekleştirmek istiyorum. Bu skinleri için bana bir satış fiyatı önerir misiniz.
StatTrak™ AWP | Neo-Noir (Minimal Wear)
StatTrak™ M4A4 | Neo-Noir (Minimal Wear)
Teşekkürler son olarak aklıma daha fazla kar edebilmek için elimde m4a4 neo-noir var aynı durumda onlarla gidip bir bıçak olsam takas siteleri aracılığı ile onu satmaya çalışsam daha fazla kar elde edebilir miyim?
1757459055
orada bahsetmek istediğim şey fiyat konusundan ziyade float değerinin...
Hocam ort 2600 gibi fiyat aldım burada 2800 gibi fiyata koyarsam yavaş ama daha iyi bir fiyata gitme ihtimali var mıdır? ( şu yüzden sordum aynı durumu ben mp9 fuji dağında yaşadım yaklaşık 6 dolara aldım folat değeri yine 0.07 gibi yaklaşık 9.5 sattım o yüzden bu kadar üstünde durdum bu durum...
Nadirlikten ziyade aynı kategoride bulunmasına rağmen biri kötü gözürken benimkinin sadece omuz kısmında bir cizik var bu yüzden diğerlerine göre daha pahalı olduğunu düşünüyorum o yüzden fiyatı bu seviyeye çektim
1757457552
buff 47 gibi marketlerde globel olduğu için daha iyi bi
başka...
İyi akşamlar, ben bynogame üzerinden StatTrak AWP Neo-Noir satmak istiyorum float değeri 0.075... ben 3300TL'lik bir fiyattan satışa koydum sizce bu fiyat pahalımı yada ucuz mu? Fiyatlandırmak konusunda bana yardımcı olur musunuz? (satışın acileyiti yok ama 2 hafta gibi bir sürede satılırsa iyi...