Proxy. isimli üyenin son içerikleri

1. P

Öneri Sizce bu fiyata alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-rog-strix-g16-2-nesil-core-ultra-7-255hx-rtx5070ti-12gb-32gb-1tb-16inc-w11.html Sizce bu bilgisayar bu fiyata alınır mı? Üniversitede ve oyun oynamak için kulanacağım.
  2. P

10K Önerdiğiniz oyuncu koltuğu

Ben exvega abdromeda 2025 kumaş olanını almayı düşünüyorum bu fiyat bandında önerdiğiniz neler vardır? [H3 id='httpsexvega.comexvega-andromeda-2025-kumas-oyuncu-koltugu-tachyon-edition']https://exvega.com/exvega-andromeda-2025-kumas-oyuncu-koltugu-tachyon-edition[/H3]
  3. P

Öneri Cs 2 skinlerimi satmak için fiyat araştırması.

Sadece omuz destek kısmında küçük bir çizik var 1758041057 dm nasıl giriyorum hocam bilgim yok bu konuda çok az kullandığım için
  4. P

m4a4 için ne dersiniz hocam
  5. P

oyun içinden görsel atmamı ister misin? 1758040658 StatTrak™ Hocam 2 silahımda Benim sana verdiğim fiyat şu anda oradaki en düşük fiyat
  6. P

2850 satışa koymayı düşünüyorum. Fiyatın fazla olduğunun farkındayım pazarlığa açığım
  7. P

Merhabalar 2 tane sikinim var bunları bynogame de satmak istiyorum. Kazıklanmada satışı gerçekleştirmek istiyorum. Bu skinleri için bana bir satış fiyatı önerir misiniz. StatTrak™ AWP | Neo-Noir (Minimal Wear) StatTrak™ M4A4 | Neo-Noir (Minimal Wear)
  8. P

Öneri Cs2 skinlerin fiyatı

Teşekkürler hocam şimdi daha iyi anladım :D
  9. P

Teşekkürler son olarak aklıma daha fazla kar edebilmek için elimde m4a4 neo-noir var aynı durumda onlarla gidip bir bıçak olsam takas siteleri aracılığı ile onu satmaya çalışsam daha fazla kar elde edebilir miyim? 1757459055 orada bahsetmek istediğim şey fiyat konusundan ziyade float değerinin...
  10. P

Hocam ort 2600 gibi fiyat aldım burada 2800 gibi fiyata koyarsam yavaş ama daha iyi bir fiyata gitme ihtimali var mıdır? ( şu yüzden sordum aynı durumu ben mp9 fuji dağında yaşadım yaklaşık 6 dolara aldım folat değeri yine 0.07 gibi yaklaşık 9.5 sattım o yüzden bu kadar üstünde durdum bu durum...
  11. P

spesifik olarak bir site önerme ihtimaliniz var mıdır hocam?
  12. P

CS2 Bıçak Almak İçin Öneri

Hocam frorumda şu anda öne çıkardım cs2 skin fiyatı adı altında burayı meşgul etmek istemem yardımcı olursanız sevinirim
  13. P

CS2 Bıçak Almak İçin Öneri

fiyat konusunda bana yardımcı olur musun?
  14. P

Nadirlikten ziyade aynı kategoride bulunmasına rağmen biri kötü gözürken benimkinin sadece omuz kısmında bir cizik var bu yüzden diğerlerine göre daha pahalı olduğunu düşünüyorum o yüzden fiyatı bu seviyeye çektim 1757457552 buff 47 gibi marketlerde globel olduğu için daha iyi bi başka...
  15. P

İyi akşamlar, ben bynogame üzerinden StatTrak AWP Neo-Noir satmak istiyorum float değeri 0.075... ben 3300TL'lik bir fiyattan satışa koydum sizce bu fiyat pahalımı yada ucuz mu? Fiyatlandırmak konusunda bana yardımcı olur musunuz? (satışın acileyiti yok ama 2 hafta gibi bir sürede satılırsa iyi...
Geri