proxy⦻ isimli üyenin son içerikleri

1. P

Ekran Kartı Fanı Belli Hızdan Sonra Çok Ses Çıkarıyor

Game garaj ile ilgili alışveriş deneyiminiz oldu mu dostlar bu süreçte değişim iade tamir olsun nasıllar? Bazı firmaların zorluk çıkarabildiğini okudum bu süreçlerde.
  2. P

Gpu'nun programı olan thunderstorm indirip bir test daha yaptım. Orta fandan kaynaklı olduğunu gördüm. Game garaj ile iletişime geçtim temas eden bir parça olduğundan şüphelendiler. Temas yoksa göndermemi istediler. Bu alttaki son videoyu attım hala cevap vermediler. Ayıplı mal gönderildiğini...
  3. P

İlk başlarken 2 3 saniye sürüp gidiyordu çok önemsemedim. Stalker 2 denediğimde artık donanıma zarar geleceğini düşündüğüm boyutlarda çıktı. Sonra manuel testlerde farkettim durumu.
  4. P

Ona da dikkat ettim ses dışında düzgün pürüzsüz dönüyor gibi gözüküyor. Herhangi bir kablo da değmiyor. Yalnız şunu farkettim belki tesadüftür yatırınca kasayı sesin başlama eşiği yüzde 5 10 artıyor gibi. Normalde yüzde 40 fan hızı ile ses başlıyorsa yatık pozisyonda 50 oluyor gibi.
  5. P

Burda yüzde 40 50 lerde olması lazım 70'i kendim ayarladığımda çöp öğütücü sesi gibi arka odadan rahatsız olucak aynı odada durulmayacak şiddette yaşadım. Coil whine seslerini dinlediğimde benim durumumdaki ses çok daha rahatsız edici geldi. Sesin şiddetinden donanıma zarar gelicek sandım.
  6. P

Selam dostlar, yeni sistem topladım. Ekran kartım belli fan hızına geldiğinde inanılmaz ses çıkarmaya başlıyor. Başta coil whine mı düşündüm ama afterburnerda gpu fan yüzdesini 70'lere çekince arka odadan bile rahatsız edecek şiddette ses geliyor. Herhangi bir tavsiyeniz var mı iade veya servis...
  7. P

MSI RTX 4070 Super + Ryzen 5 9600X Hazır sistem öneri

7500f veya 7600 arasındayım şimdilik 7600`da ek igpu var onun dışında aynı dendiğini gördüm. Performans olarak da youtubeda gördüğüm kadarıyla aynı gibi nerdeyse. Öneriler için teşekkürler hocam.
  8. P

Öneriler için teşekkür ettim hocam.
  9. P

Soğutucu için önerin var mı hocam?
  10. P

Aslında 7600x'e dönebilirim mantıklı geldi. Senin attığın sistemde nasıl oynamalar yapsam diye düşünüyorum. Anakartta biostar yerine asus b serisi genelde önerildiğini gördüm kasa için 650w psu yeterli olur mu? rami 32 yapıp m2 artırsam mı diye düşünmekteyim bunda 55klık bir kombo önerin var mı...
  11. P

4070 ti super şu an için overkill gibi geldi. Aslında 4070 super alıp işlemciyi yüksek tutup 9600x almak istedim. 3 4 sene sonra 5000 serisiyle değişirim diye bir düşünce var aklımda aslında onun dışında bu kombinasyon dengeli mi ikinci bir fikir almak istedim. Şu an için birde anakartı...
  12. P

Selam dostlar, 50 - 55k arası uzun süre kullanacağım 2K çözünürlükte güzel oynatacak 4K çok oynamam diye düşünüyorum, sistem toplamak istedim. Birkaç gün araştırdım. Bu hazır sitemi biraz değiştirerek oluşturdum. Sizce uyumlu ve bu fiyat bandında iyi mi? Fikirlerinizi beklerim. Sistem Link
Geri