psycho0059 isimli üyenin son içerikleri

1. P

Garanti bbva bonus kartlılara 1 aylık Geforce Now hediyesi!

bonus gold var olur mu? olmuyorsa boşuna indirmiyim
  2. P

Apu pcyi siparis verirken...

yanına bi 16 daha al
  3. P

Öneri arctis nova 7 mi 7x mi?

selamlar steelseries kulaklık almayı düşünüyorum arctis nova 7 ila 7x arasında kaldım düşüncelerinizi alabilir miyim?
  4. P

Bu Laptop Alınır mı?

Çok hırslı bi oyuncu değilseniz işinizi görür, ama tavsiyem üzerine ekleyip msi almanız. https://www.hepsiburada.com/msi-cyborg-15-a13vf-896xtr-intel-core-i5-13420h-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00005T8761?magaza=Hepsiburada
  5. P

Öneri Koltuk önerisi rica edeceğim

birçok visco süngerle uyumlu, kalite olarak nasıldır bilmiyorum ama bu kadar iyi ilerlerken bi hata yapacaklarını sanmıyorum. alan insanlarda sürekli muhattap bulmayı başarmış yani adamlar işini yapıyor, bana göre denemeye değer
  6. P

bende xdrive hira kovalamıştım yetişemedim evet andromeda bu hb sitesinde 7950tl fiyatı vardı istersen youtubedan da izle öyle al çünkü benim deneme şansım olmadı. açıkçası antrasit rengini çok beğeniyorum. 1722783400 eğer andromedayı alacaksan önerim koltuk ısıtma veya ayak uzatma...
  7. P

bence bi andromeda gezin bayağı opsiyonel bi sandalye, paran oldukça üzerine ekleme yaparsın 1722782938 bi mağazada denemiştim, xdrive ve hawk vardı yanyana bide rampage. xdriveın işi bayağı farkediyordu diğerlerinin yanında
  8. P

hawk alınmaz gibi bence
  9. P

bende bu aralar bakıyorum, ya xdrive alacağım ya da exvega. bu ikisi arasında çok gidip geliyorum
  10. P

Yardım 26-27k gaming laptop önerisi

Arkadaşlar selam, yeni laptop almayı düşünüyorum bütçeyi belirttim aklımda ekteki laptop var, daha iyi bi önerisi olan var mıdır? oynayacağım oyunlar genelde gta5, rocket league, efootball24, ets2 gibi oyunlar olur. Hikayeli oyunlara nadiren sarıyorum.
  11. P

Hawk Gaming Chair Future Black 8500₺

hangi koltuk, benim atığım mı?
  12. P

Hawk Gaming Chair Future Black 8500₺

https://www.amazon.com.tr/xDrive-Profesyonel-Oyuncu-Koltu%C4%9Fu-siyah/dp/B0CL1D81LN Bu nasıl, 9 ay taksitle alınır gibi.
  13. P

Vatan PC RTX 4070 Super Sistem Alınır mı?

daha iyisini de bulursunuz pc fiyatları talep azlığından dolayı düşüşe geçmeye başlıyor siz para biriktirip ağustosu bekleyin.
  14. P

PC M2 SSD'yi Görmüyor?

yanlış kategoride açtınız hocam konuyu, ssdyi biostan veya ayarlardan aktif etmeniz lazım youtubedan izleyebilirsiniz.
  15. P

4060ti İçin Gigabayte mı yoksa asus'mu daha iyi

kanka bunu yanlış yere attın birazdan kilitlenir forumda yazman lazım
Geri