puanavcısı isimli üyenin son içerikleri

1. P

Banka Kartı ile Yükleme Yapan Dijital Cüzdanlar(Nays Alternatifleri)

aslında listeni görünce şu an nays'i birebir veren yok gibi, seçim biraz kullanımına bağlı. büyük tutar gönderiyorsan tami'nin sabit ücreti tosla'nın yüzdesinden ucuza gelir ama tami kartla değil eft ile yükletiyor. kartla yükleyip göndereceksen papara veya tosla küçük kesintiyle en pratiği...
  2. P

On Bank ile YouTube Aboneliği Ödeme Hatası

bu google play'in klasik ödeme reddi ekranı. kartın süresi gerçekten dolmadıysa büyük ihtimalle on bank gibi ön ödemeli kartların google aboneliklerinde sık yaşadığı bir durum. google abonelik ödemesini yurt dışı ve otomatik yenilenen işlem gibi görüyor, bu tarz kartlar da çoğu zaman onu...
  3. P

Banka Kartı ile Yükleme Yapan Dijital Cüzdanlar(Nays Alternatifleri)

liste için eline sağlık. hayatpay konusunda haklısın, eft çıkışı da gelirse gerçekten nays'in yerini birebir tutar, şu an tek eksiği o. bunların dışında papara ve tosla da banka kartıyla yükleyip transfer etmene izin veriyor, tam ücretsiz değil ama kesintiler çok küçük, bende papara günlük...
  4. P

Nays Kapanıyor R.I.P

papara ve tosla en çok kullanılanlar bu iş için, ikisinde de karta para yükleyip transfer yapabiliyorsun. tam ücretsiz mi diye sorarsan papara'da bazı işlemlerde ufak kesintiler çıkabiliyor ara sıra, o yüzden güncel ücret tablosuna bakmanı öneririm. bende papara var, transfer tarafı gayet rahat.
  5. P

Nays Kapanıyor R.I.P

Bende de aynı dert açıkçası. Nays'ın yerini birebir tutan çıkmadı ama abonelikler için Tami ve Bankart'a bakıyorum, Spotify ve YouTube gibi yerlerde iade oluyor. Oranlar her ay değişiyor, o yüzden buradaki aylık cashback listesine de göz atmanı öneririm, en güncel hâli orada duruyor.
  6. P

Nays Alternatif Öneri

bende de nays vardı, açıkçası birebir yerini tutan tek bir uygulama denk gelmedi bana. cashback artık daha çok bankaların kendi kart kampanyalarında oluyor (bonus, world, maximum falan). ben o yüzden uygulama yerine direkt bankaların kampanyalarını takip ediyorum, biraz uğraş ama genelde daha...
Geri