Pudi Pudi isimli üyenin son içerikleri

1. P

Monitör alıcam sizce nasıl

Bütçem bu aralıklarda en iyisi bu gibi gözüme çarptı daha iyisi varsa paylaşırsanız sevinirim. https://www.itopya.com/gigabyte-gs27qc-27-170hzoc-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr-ready-qhd-ss-va-curved-gaming-monitor_u24625?srsltid=AfmBOop7a_YSicfsKGEbNQyzlEjMdcJNdD-pIIbqZji1tUFRycjaCofk
  2. P

🔥İndirim 🔥NESCAFÉ Fine Blend Kahve 70 gr 36TL🔥

Tadı çok kötü önermem
  3. P

9070 itopya Fiyatı saçmalığı

almayın aldırmayın
  4. P

Beyaz Sistem İçin Kulaklık, Mouse ve Klavye

Merhaba, Beyaz sistem için ekipman alınacak. Önerebileceğiniz beyaz ekipmanlar var ise paylaşmanızı isterim. (kablosuz) Not: Rampage istemiiim Bütçe: 12000
  5. P

🔥İndirim Vatan-Seçili Bilgisayar Parçalarında %15 İndirim 26 Şubat -2 Mart

Arkadaşlar merhaba Vatan indirimlerinden aşağıdaki gibi bir beyaz sistem yapıyorum. Değiştirmemi önerdiğiniz bir şey var mı İşlemci 7800 x3d olacak ekran kartı da 5080 onlar ayrı alınacak
  6. P

20 ADET RX580 İLE MİNİNG / 2025 YILINDA MİNİNG

Kaçak elektrik çekebilirsen işe yarar diğer türlü külliyen zarar.
  7. P

Beyaz Sistem Önerileriniz

Önerdiğiniz kasada matx yazıyor atx uyumlu mudur ve dram olmasa çok etki eder mi 1 gb fiyatına 2gb gen 5 ssd alıyorum.
  8. P

Beyaz Sistem Önerileriniz

Merhaba, Arkadaşlar beyaz sistem toplayacağım ekran kartı ve işlemci hariç bir sistem yaptım eksikleri veya değiştirmemi önerdiğiniz bir şey var mı ?
  9. P

Yeni İşlemci tercihi

Peki teşekkür ederim.
  10. P

Yeni İşlemci tercihi

Haklısınız öyle yapalım o halde 1739782570 soğutucunun desteğinin olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz biraz eski
  11. P

Yeni İşlemci tercihi

Merhaba, İşlemci; AMD R5 2600 Soğutucu; Corsair Hydro 120mm Sıvı soğutucu Ekran kartı; Gigabyte Windforce RTX 4060 Anakart; Asus B450 Psu; 500w FSP Ram; XPG 3200 mhz dd4 Yukarıdaki sisteme sizce r7 5700x3d yada r7 5800x3d gibi bir işlemcimi alayım. Yoksa DDR5 bir sistem mi topluyayım ekran...
  12. P

Hazır sistem alınır mı

https://www.incehesap.com/ventus-x-hazir-sistem-fiyati-61060/ Bu sistem alınır mı arkadaşlar
  13. P

Yardım İntel Arc B580 Yardım lazım dostlar

Oyundayken Msi Afterburner kullanıyorum.
  14. P

1050ti - 1650 geçişi için driver gereklimi

Gerek yok yenisini gücellesen yeter
  15. P

YURT DIŞI EKRAN KARTI

anladım hocam teşekkürler.
Geri