Rekabetçi Oyunlarda kendini hissettiriyor, onun dışında günlük kullanımda aşırı dikkat edilecek problem olmuyor. eğer hala sorunlarından dolayı şüphe...
Bu LOD sorunu muhabbeti sizce mouseu kötü duruma düşürüyor mu? Yoksa çok da abartılacak bir durum değil mi?
1733746044
Her rival 3 te de var mı bilmiyorum...
Yarı fiyatına garanti kapsamında oldugu icin bana karlı geldi okuldan kalan zamanlarda rekabetçi olmayan oyunları oynuyorum gigabyte aorus m2 mousedan buna...
1.5 yıl garantisi devam eden bir rival 3 ü az önce 450 TL'ye aldım. Param güvende ile gelişini bekliyorum kozmetik ve sistemsel herhangi bir sıkıntısı yok...
Atheris alman yararına olur. M4A1s için ise black lotus iyidir M4A4 e geçiş yapmayı düşünürsen de güzel skinler var. AK-47 Anubisin Lejyonuna bak bence...
Tamam yine de 34 paralarından bahsetmissin 25 civarlarına 14 pro max bulup 4 aylık sürede de sadece konusma yapmak için bir ikinci telefon alabilirsin uygun...
Bence YD 14 pro max alıp yanında da aktif kullandığın telefonu 4 ay kullanmak için tutabilirsin hem eline para kalır farklı şeylere kullanma şansın olur