Pulsar isimli üyenin son etkinliği

• Pulsar
    Pulsar, A3 mü passatmı tercih etmeliyim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Son bütçen ne kanka? Kriter belirtirsen ikiyi çeşitlendirelim ikisi de pek iç açıcı değil.
  • Pulsar
    Pulsar, 2.000.000 TL ARAÇ ÖNERİSİ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ekonomi muhabbeti dönüyorken ekleyeyim 3-5 litre az yaksın diye ben o paralara Civic almazdım, iki milyona araç alıyorsanız yakıtın bu kadar hesabını...
  • Pulsar
    Pulsar, Renault Megane VS Kia Ceed başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Klasik biriyseniz Megane iyidir opsiyon ve özellik bazlı düşünürseniz Megane elenir Ceed'e yürüyün. Aralarında aman aman bir fark yok özellik ya da...
  • Pulsar
    Pulsar, 2 milyona araba önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    2 milyon civarında Alman arıyorsanız c200 adblue olmayan motorlarını, ya da CLA serilerine bakmanızı tavsiye ederim. SUV'da size de VW Tiguan, Seat Ateca...
  • Pulsar
    Pulsar, 2.000.000 TL ARAÇ ÖNERİSİ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Accord öneririm sana da. Geçen bir arkadaş sormuştu bu paralara alman gereken araç sedan aradığında 1.5 Accord. D segment bir otomobil dediğin model...
  • Pulsar
    Pulsar, Öneri 650-700 bine kadar tam otomatik araç önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bu paralara alacağın bir clio 4 seni hasta eder. 700 bine kadar 2011 model üstü cliolara baktığında çoğu ya 200 bin kilometreden fazla ya da ağır hasarlı...
  • Pulsar
    Pulsar, Ön iki tekeri değişim uygulaması nasıl olmalı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Jant ve lastiği birbirinden ayırmayı tercih etmem, hatta kış/yaz olarak değiştirirken de jantlarıyla beraber söker diğerlerini de jantlarıyla beraber...
  • Pulsar
    Pulsar, 180 binde passat alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bu araçlar turbo beslemeli araçlar motor ve turbo kontrolleri yapılarak al, 200.000 kilometreler falan sıkıntı değil de yaşıyla orantılı olsun, demeye...
  • Pulsar
    anladım teşekkür ederim :) seçenekti, kaynağı daha sağlam oldu :D
  • Pulsar
    Satış sonrasında "sıkıntı" olarak nitelendirebileceğiniz tek ihtimal karoser parçaları, bunlar da şu anda bir problem değil ki Türkiye pazarı için en az 10...
  • Pulsar
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-volkswagen-aradigim-evi-buldum-acil-1275176146/detay bu aracı tavsiye edebilirim mercedes vesaire...
  • Pulsar
    beyaz siyah çok fark etmiyor bence, ben keycapsleri çıkarıp savunlu suya( savunu çok abartmadan) yatırıyorum su ılık oluyor genelde sonra iyice yıkıyorum...
  • Pulsar
    Pulsar, Klavye kategorisinde Beyaz klavyelerin bakımı hakkında başlıklı bir konu açtı.
    Beyaz klavye sahiplerine bir sorum var. Bu klavyelerinizin temizliğini nasıl sağlıyorsunuz? Kaç zamanda bir bakım yapıp keycaps altlarını temizliyorsunuz...
  • Pulsar
    Pulsar, Genel Yazılım kategorisinde AMD gamma ayarı yok, çözüm arıyorum başlıklı bir konu açtı.
    AMD'nin ayıp olmasın diye geliştirdiği driverların en son sürümünü kullanıyorum. Bir oyun için gamma ayarı yapmak istiyorum ancak sağolsunlar böyle bir ayar...
  • Pulsar
    Pulsar, PC Oyunları kategorisinde Tarkov oyuncularından tavsiyeler başlıklı bir konu açtı.
    Bu oyunu aldık iki gündür oynuyoruz pvp sistemini bi anlayamadık doğru dürüst çok basit hataları yapıyormuşuz gibi hissediyorum. 3 kişi giriyoruz scav...
Geri