Ekonomi muhabbeti dönüyorken ekleyeyim 3-5 litre az yaksın diye ben o paralara Civic almazdım, iki milyona araç alıyorsanız yakıtın bu kadar hesabını...
2 milyon civarında Alman arıyorsanız c200 adblue olmayan motorlarını, ya da CLA serilerine bakmanızı tavsiye ederim. SUV'da size de VW Tiguan, Seat Ateca...
Accord öneririm sana da. Geçen bir arkadaş sormuştu bu paralara alman gereken araç sedan aradığında 1.5 Accord. D segment bir otomobil dediğin model...
Bu paralara alacağın bir clio 4 seni hasta eder. 700 bine kadar 2011 model üstü cliolara baktığında çoğu ya 200 bin kilometreden fazla ya da ağır hasarlı...
Jant ve lastiği birbirinden ayırmayı tercih etmem, hatta kış/yaz olarak değiştirirken de jantlarıyla beraber söker diğerlerini de jantlarıyla beraber...
Bu araçlar turbo beslemeli araçlar motor ve turbo kontrolleri yapılarak al, 200.000 kilometreler falan sıkıntı değil de yaşıyla orantılı olsun, demeye...
Satış sonrasında "sıkıntı" olarak nitelendirebileceğiniz tek ihtimal karoser parçaları, bunlar da şu anda bir problem değil ki Türkiye pazarı için en az 10...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-volkswagen-aradigim-evi-buldum-acil-1275176146/detay
bu aracı tavsiye edebilirim mercedes vesaire...
beyaz siyah çok fark etmiyor bence, ben keycapsleri çıkarıp savunlu suya( savunu çok abartmadan) yatırıyorum su ılık oluyor genelde sonra iyice yıkıyorum...
Beyaz klavye sahiplerine bir sorum var. Bu klavyelerinizin temizliğini nasıl sağlıyorsunuz? Kaç zamanda bir bakım yapıp keycaps altlarını temizliyorsunuz...
AMD'nin ayıp olmasın diye geliştirdiği driverların en son sürümünü kullanıyorum. Bir oyun için gamma ayarı yapmak istiyorum ancak sağolsunlar böyle bir ayar...
Bu oyunu aldık iki gündür oynuyoruz pvp sistemini bi anlayamadık doğru dürüst çok basit hataları yapıyormuşuz gibi hissediyorum. 3 kişi giriyoruz scav...