Sırf bu yüzden toplu sistem almak istemedim. İçerisinde kullanılan ürünler ikinci el, test veya inceleme videoları için kullanılmış ürünler olabilir. Bu...
Globalde çok tutuluyor Lian Li ürünleri. Sanırım yetiştiremiyorlar. Ama Türkiye pazarı için bir şeyler yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Yaklaşık 2 aydır...
Arkadaşlar konu Lian Li olunca sormak istedim. Türkiye piyasasında Lian Li ürünlerinin tedarikçisi neden az ? @İncehesap yetkili satıcı olarak görünmesine...
Termal konusunda endişeniz varsa zaten direkt vision compact almalısınız. Üst taraf mesh panel geliyor ekstra. Vision compact termal testlerinde o11 evodan...
Vision Compact da biraz termal endişesi var. Görünüm ve kullanım olarak düzgün duruyor ama Evo RGB daha bütün duruyor. Üst radyatör alt fan ve ön fanlar ile...
Valla hocam siz bilirsiniz ama Thermalright baya sağlam bi marka ben şuan memnunum yük altında sessiz çalışıyor rgb seviyesi ve kalitesi çok kaliteli...
Kasada Evo RGB kararım kesin hocam. Sıvı soğutma kısmında Galahad performans olarak önde diye biliyorum. HydroShift biraz daha estetik kısmını ön plana...
Diğer markaları da çok inceledim Thermalright'ın da iyi bir alıcısı var fakat Lian Li pahalı ama başka bir seviyede. Güven veriyor. Bir kere yapacağım bir...
Topladığım sistem bileşenleri için ( 9800X3D + 5070Tİ + X870E ) Lian Li ekosistem kurmak istiyorum. Fakat bunun için sıvı soğutucu HyrdoShift - Galahad veya...
Guzel tam hynix kullaniyor sanirim yanlış hatırlamıyorsam, oc potansiyeli cok iyi. Düşük voltlarla cl26 zorlanır. Sistemin guzel ben ilk olarak sana tavsiye...