Bu konuda yardımcı olabilirim. Fakat Bursa'da değilim. Aynı sistem olmasa da Lian Li ekosistem bir pc toparladım yakın zamanda ve sorunsuz çalışıyor. İmzamdaki sistem + Lian Li LCD ve düz fanlarım var.
Arkadaşlar oyunlarda daha iyi ping ve paket kaybı yaşamamak adına Türk Telekom'un GAMEON kampanyasına katılmak mantıklı mı sizce ? Bu konuda bilgisi olan veya hali hazırda kullanan arkadaşlar var ise Download ve Upload değerleri nedir paylaşabilir mi ? Vaat edilen değerleri sunabiliyor mu ...
Kardeş sana bir şey söyleyen yok. Konu açmışsın, konuya yorum yapıyorum. Seninle alakalı bir durum olmadığını bizde biliyoruz. Ayrıca bu konu hakkındaki tepkimi gerekli yerlere gösterdim. Konusu bu forumda da açılınca yorumumu yaptım. Sen dilediğin gibi xp kasabilirsin. Sorun yok.
Anlam veremiyorum bu şekilde xp veya silah kasılmasına. Kendi emeklerinle kasmadıktan sonra nasıl zevk alacaksın. Madem böyle bir kolaylık sağlanıyor ve bilenler faydalanıyor. Bilmeyenlerin günahı ne ? Oyundan soğuma sebebi. Yada silah eklentilerini full ver herkes istediği gibi oynasın.
Başlıkta incehesap yazınca yaşadığım bir şeyi paylaşmak istedim. Yakın zamanda bir sistem topladım. Son bileşenlerim sıvı soğutucu ve fanlardı. Uzun süre sıvı soğutucu bekledim ve nihayet stoğa gelmişti. Aslında başka satıcılarda vardı fakat incehesap Lian Li yetkili satıcısı olduğu için...
Lian Li HydroShift II LCD-C modelini incelemeni tavsiye ederim. Hem estetik görünüme sahip hemde iyi performans veriyor. MX-6 termal macun ile 9800X3D işlemcimle kullanıyorum. En yüksek sıcaklığım oyunlarda 70 derece.
1762159883
Güzel bir test videosu. 9950X3D ile Lian Li HydroShift II.