PulseShade isimli üyenin son içerikleri

1. PulseShade

Razer Viper V4 Pro Ne zaman Satışa Çıkar?

Deathadder v4 Pro ile Viper V4 Pro arasında ne fark var bilgisi olan var mı acaba ?
  2. PulseShade

Çözüldü✓ Lianli fanların baglantısı hakkında yardım

Eyvallah başkan benim için bir zevkti :) İnşallah nasip olursa görüşürüz.
  3. PulseShade

Özelden iletişim bilgilerimi paylaşayım müsait olduğunuz da arayabilirsiniz.
  4. PulseShade

Bu konuda yardımcı olabilirim. Fakat Bursa'da değilim. Aynı sistem olmasa da Lian Li ekosistem bir pc toparladım yakın zamanda ve sorunsuz çalışıyor. İmzamdaki sistem + Lian Li LCD ve düz fanlarım var.
  5. PulseShade

🔥İndirim AMAZON'DA YILIN SON FIRSAT İNDİRİMLERİ VE VADE FARKSIZ 9 AY TAKSİT İMKANI

15-26 Aralık tarihleri arasında geçerlidir.
  6. PulseShade

🔥İndirim 7800x3d 14.766₺ + Peşin Fiyatına 9 Taksit!

Bu fırsatı kaçırtmazdım ve yakınlarıma pc toplama aşamasındayken 2 tane 7800X3D 9 taksitten alınmıştır.
  7. PulseShade

Türk Telekom GAMEON Kullanan Var mı ?

Arkadaşlar oyunlarda daha iyi ping ve paket kaybı yaşamamak adına Türk Telekom'un GAMEON kampanyasına katılmak mantıklı mı sizce ? Bu konuda bilgisi olan veya hali hazırda kullanan arkadaşlar var ise Download ve Upload değerleri nedir paylaşabilir mi ? Vaat edilen değerleri sunabiliyor mu ...
  8. PulseShade

Öneri Tp link archer ax55 alınır mı?

Hayırlı olsun hocam. Kullanım sonrası yorumlarınızı bekliyorum.
  9. PulseShade

Öneri Tp link archer ax55 alınır mı?

Bende router değiştirmek istiyorum. TP-Link Archer AX73 Wi-Fi 6 (AX5400) Yüksek (5.4 Gbps) 4.100 TL TP-Link Archer BE230 Wi-Fi 7 (BE3600) Orta (3.6 Gbps) 2.500 TL Bu routerlara denk geldim. Önerisi olan varsa değerlendirmek isterim. Veya bu routerları kullananlar varsa...
  10. PulseShade

Battlefield 6 için sınırsız XP yöntemi

Kardeş sana bir şey söyleyen yok. Konu açmışsın, konuya yorum yapıyorum. Seninle alakalı bir durum olmadığını bizde biliyoruz. Ayrıca bu konu hakkındaki tepkimi gerekli yerlere gösterdim. Konusu bu forumda da açılınca yorumumu yaptım. Sen dilediğin gibi xp kasabilirsin. Sorun yok.
  11. PulseShade

🔥İndirim North Bayou F80 - 1.065TL

Bu ürünü kullanıyorum. Çok konforlu ve kaliteli. Pişman olmazsınız. Şu an ki fiyatı da çok iyi alınır.
  12. PulseShade

Battlefield 6 için sınırsız XP yöntemi

Anlam veremiyorum bu şekilde xp veya silah kasılmasına. Kendi emeklerinle kasmadıktan sonra nasıl zevk alacaksın. Madem böyle bir kolaylık sağlanıyor ve bilenler faydalanıyor. Bilmeyenlerin günahı ne ? Oyundan soğuma sebebi. Yada silah eklentilerini full ver herkes istediği gibi oynasın.
  13. PulseShade

Çözüldü✓ İncehesap.com 6 Aylık Teşhir ürün gönderdiler. THH hızı ve yeni ürün

Başlıkta incehesap yazınca yaşadığım bir şeyi paylaşmak istedim. Yakın zamanda bir sistem topladım. Son bileşenlerim sıvı soğutucu ve fanlardı. Uzun süre sıvı soğutucu bekledim ve nihayet stoğa gelmişti. Aslında başka satıcılarda vardı fakat incehesap Lian Li yetkili satıcısı olduğu için...
  14. PulseShade

Öneri 9950x3d için Sıvı Soğutma Önerisi

Lian Li HydroShift II LCD-C modelini incelemeni tavsiye ederim. Hem estetik görünüme sahip hemde iyi performans veriyor. MX-6 termal macun ile 9800X3D işlemcimle kullanıyorum. En yüksek sıcaklığım oyunlarda 70 derece. 1762159883 Güzel bir test videosu. 9950X3D ile Lian Li HydroShift II.
  15. PulseShade

Çözüldü✓ Lian Li Sıvı Soğutma

Hepsini tek kontrolcüyle çalıştırabilirsin. Sorun yok. En sağlıklı bağlantı yöntemi kontrolcünün ana karttaki USB portuna kablo ile bağlanması.
Geri