Saints Row: The Third Türkçe yamasını indirdim ve sonra VT sonuçlarına bakmak istedim fakat Google şüpheli bulmuş, diğer programlarda trojan vs. bulmuş. Bilgisayarıma virüs bulaşıp zarar görme ihtimali var mı? Yoksa bu programlar her şeyi virüs olarak mı algılıyor?
Yamanın linki...
Bende şu 2 tane SATA girişli 250 GB'lik SSD var. Benim anakrtıma 1 tane 500 GB'lik SATA girişli SSD takacağım fakat 1 tane daha girişi olduğunu anlayabilen var mı? Linkini de buraya bırakıyorum...
Telefonumda bir siteye girecektim. T'ye bastım ve fotoğrafını atacağım bir site çıktı. Siteye girdim fakat site açılmıyor bu bir virüs mü? Bilgisayarda da aynı Google hesabını kullanırsam bilgisayara ve telefona zarar verir mi?
En son korsan olarak YouTube vanced indirmiştim fakat sonra...
NVIDIA Image Scaling teknolojisi tam olarak nedir? Nasıl kullanmalıyım? Mesela Fortnite oyununda bilgisayarın çözünürlüğünü düşürmeden kendi çözünürlüğünde oynasam yine performansa olumlu etkisi olur mu yoksa Çözünürlüğü düşürmem mi lazım performansı olumlu açıdan etkilemesi için? Birde...
İşlemcinin çekirdeğine göre performans artıyormuş.Eğer çekirdek yetersizse daha da drop girermiş. Bende 6 mantıksal işlemci 6 da çekirdek var. Bu bende performansı olumlu açıdan etkiler mi?
Sistem
RAM: Kingston HyperX 2x8GB 2400 MHz DDR4 CL14 SODIMM HX424S14IB2/8
SSD: Samsung SSD 860 EVO 250 GB...
Mesela chrome'dan youtube açarken 1 saniyeliğine cpu ve gpu kullanımı aniden artıyor bu korkmam gereken bir şey mi? Virüs olabilir mi? Kasper sky ile tarattım fakat tehdit bulamadı.
Sistem
RAM: Kingston HyperX 2x8GB 2400 MHz DDR4 CL14 SODIMM HX424S14IB2/8
SSD: Samsung SSD 860 EVO 250 GB...
Arkadaşlarımla ilk Fortnite sonra Valorant oynuyoruz. Riot Vanguard'ı kapatıp yeniden başlat yapmamak için Riot Vanguard sistem çubuğunda açıkken Fortnite oynarsam FPS düşer mi, düşerse ne kadar FPS düşer?
Bilgisayarımda Windows 10 HDD'ye kuruluydu. Annemin arkadaşına bilgisayarı teslim ettim. Ondan SSD'ye kurmasını istedim ve kurdu. Annemin arakdaşı bilgisayarıma USB disk Security diye bir program kurmuş. Bu programı kaldırsam bilgisayarımı sıkıntıya sokar mıyım veya zarar görür mü?
İtemsatış sitesinde 30 TL'ye offline olarak satıştaydı. Sizce öyle yerler güvenilir mi, Alınır mı öyle yerlerden? 30 TL'ye offline hesap almak korsan indirmekten farksız mı?
Bende Windows 10 HDD'ye kurulu. Dün akşam Fortnite oynarken hafif kasmalar oluyordu. Bende driverın güncel olmadığı aklıma geldi. NVIDIA'nın 516.94 Game Ready driverını yükledim. Onu yükleyince HDD %100'de kullanmaya başladı sonra GeForce Experience'yi bilgisayarımdan kaldırdım ardından...