PunK4RocK isimli üyenin son içerikleri

1. PunK4RocK

70-80 bin TL'ye kadar laptop önerisi?

Arkadaşlar merhabalar, 70-80 bin TL'ye kadar laptop önerebilecek var mı ? Kız arkadaşıma alacağım. Oyun için değil de ağır mimari yazılımlar için kullanacak.
  2. PunK4RocK

🔥İndirim 36 DOLAR AJAZZ AK871 KABLOSUZ KLAVYE

hocam vergi nasıl çıkmıyor
  3. PunK4RocK

AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA klavye kontrol uygulaması

Bilgisayarı kapatsam bile kablo takılı olduğu sürece ayarlarım duruyor fakat ne zamanki kabloyu çıkarayım bütün ayarlarım gidiyor. Neyi yanlış yapıyorum bilemedim. Siz kablo moda geçip ayarlarınızı yapıp siteden çıkıyor ve peşine kabloyu çıkarıyor musunuz ?
  4. PunK4RocK

AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA klavye kontrol uygulaması

hocam viadan klavyeyi kontrol ediyorum fakat kabloyu çıkardığım anda yaptığım bütün ayarlar gidiyor. sizde de böyle mi?
  5. PunK4RocK

Yardım AKKO MONSGEEK M1 aldım RGB nasıl değişiyor?

hocam kabloyu çıkarınca viada yaptığım ayarlar gidiyor. kablo bağlı olduğu sürece ayarlar kalıyor. bunun bi çözümü var mıdır
  6. PunK4RocK

2.5k ya mouse önerisi

179 pro fakat bu. 159 dan malzeme farkı yok mudur ?
  7. PunK4RocK

2.5k ya mouse önerisi

Merhabalar, 2.5k civarına kadar mouse önerebilir misiniz ? Forumda Ajazz aj179 pro'dan bahsediliyor. kuponum ile 1.5k ya geliyor değerlendirmeli miyim ?
  8. PunK4RocK

179 apex (galiba) vergisiz 1200tl

hangisini tercih etmek mantıkılıdır? aj159 pro modeli mi, aj179 pro modeli mi?
  9. PunK4RocK

300 Mbps'den 10 Mbps'ye düşen internet hızı sistemi yeniden başlatınca düzeliyor

Merhaba, normalde 300 Mbps civarı olan internet hızım, ara ara 10 Mbps'a sabitleniyor. Bilgisayarı yeniden başlatınca bu sorun düzeliyor. Başka bir bilgisayarla denemedim fakat telefonda veya tablette herhangi bir dalgalanma yok. LAN driver silip tekrar yükledim, güncelledim vs. fakat bir müddet...
  10. PunK4RocK

🔥İndirim Anker Soundcore Liberty 4 Pro - 3999TL

Bunu nasıl yapıyoruz
  11. PunK4RocK

AULA F75 multimedya tuşu nasıl aktif edilir

kullanım klavuzunda Win+Cap tuşu diyor. bunu denedin mi ? ben de bu da tepki vermiyor maalesef.
  12. PunK4RocK

AULA F75 multimedya tuşu nasıl aktif edilir

Arkadaşlar, benim knob da çalışmıyor. Basılı tutunca veya tumadan önce her bir şekilde yuvarlamayla tıklamayla tepki vermiyor, herhangi bir şey yapmıyor.
  13. PunK4RocK

Ajazz Aj159 PRO / Apex incelemesi ve karşılaştırma

arkadaşlar bu dongle ekranına ne yaptıysam resim yansıtamadım. bunun ayarı nedir ? hiç bir videoda detayı yok
  14. PunK4RocK

🔥İndirim 🔥🔥MK17 TKL Mekanik Klavye, 87 Tuş 18 Chroma RGB Blue Switch 530'TL🔥🔥

hocam ne renk aldınız 1700517165 prime olmanız gerekiyor
Geri