Punkerem isimli üyenin son içerikleri

1. P

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Sağolun hocam deneyeceğim daha önce qr kodu ile de para çekmemiştim onu da deneriz madem :D
  2. P

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

iyzico da ki hediye parayı tam olarak nasıl çektiniz acaba vodafone hattım yada internetim yok.
  3. P

Arkadaşlar psu dan bende aldım bir tane de soğutucu yada sıvı soğutucu en fiyat performans olarak hangisini önerirsiniz
  4. P

Burada Turkcell Superonline müşterisiyim ve ttnet mobil hat kullanıyorum paycell e filan da olur mu acaba
  5. P

Gece 4-5 kez olmamıştı sabah 6 da oldu benim tekrardan deneyiniz ☺️ 1747985060 Vodafone hattım da yok ama olan birinden mi yapabiliriz bunu
  6. P

Aldım hocam sistemsel hata varmış oldu parolapara dan ibana rahatlıkla yolladım ancak iyzico dan ibana yollanmiyor İstanbulkart a yollayanlar olmuş ama İstanbullu değilim İzmir'de yaşıyorum onu nasıl yollucam bilmiyorum 😆
  7. P

Öneri İyzico ve Parolapara Cashback İşlemleri Nasıl Yapılır?(DETAYLI ANLATIM)

herşeyi yaptım sonunda işlem onaylanmadı para parolapara hesap da duruyor sanal kart bilgilerini giriyorum acaba yanlış yaptığım bir şey mi var.acaba sanalkart a mı göndereceğiz parayı
  8. P

arkadaşlar parolapara ya iban ile para attıktan sonra site üzerinden iyzico ile öde derken Kredi Kartı veya Banka Kartı ile Ödeme Bankadan Para Transferi (Havale / EFT) bunlardan hangisi ile ödeme yapıcaz parolapara kartım yok havale ile mi.
  9. P

Öneri İyzico ve Parolapara Cashback İşlemleri Nasıl Yapılır?(DETAYLI ANLATIM)

hocam izmirde yaşıyorum istanbulkart ım yok başka yere aktaramıyormuyuz
  10. P

🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

Arkadaşlar tam olarak nasıl yapıyoruz baştan sona noktası virgülüne anlatabilirmisiniz 650w 80+ bir psu m var fan hızlı dönünce ses yapıyor bahaneyle yükseltmiş ve değiştirmiş olurum teşekkürler.
  11. P

🔥İndirim Claw's 8K UHD HDMI 2.1 219 TL

Bu kablodan almıştım iade ettim 2 metre olduğu için mi bilmiyorum 4k 120hz RGB 10 bit Samsung TV ile bilgisayar bağlantısında sürekli git gel yapıyordu.
  12. P

🔥İndirim Hepsiburada 250₺'lik alt limitsiz kupon kazanma yöntemi

Bilmediğim birkaç şey var hepsiburada satıcılı olmak zorunda mı ve siteye girdiğimde 400 tl ve 250 tl kampanyaları aktif bunların birbirinden farkı nedir?
  13. P

Çözüldü✓ Chrome da youtube kasma sorunu

Dün geceden beri benimde dikkatimi çekti virus taraması yapıyorum cpu gpu kullanımı düşük seviyelerde özellikle 4k video açtığımda açma kapama inanılmaz bir kasma vardı meğer adblock yapıyormuş sayfa içinde devredışı bırakınca sorun düzeldi gerçektende :D
  14. P

Playstation 5 GTA VI Kaldırır Mı ? Arkadaşlar

Herkesin söylediği gibi zaten ps5 ve xbox series x odaklı geliştirilen oyun ancak şöyle bir durum var tahminimce güncel konsollarda 2k 60 fps 4k 30 fps ve extra seçenekleri olacak diye düşünüyorum ayrıca 1080p de ray tracing seçenekler arasında olabilir ancak çıkış tarihine bakıldığında Nisan...
  15. P

❌İndirim Bitti! ASUS PRIME B550M-K ARGB Amazon 3460 ₺ SON STOK

Vay be aynı anakart mevcut 1279 TL ye mi ne almıştım media dan 😆
Geri