Aldım hocam sistemsel hata varmış oldu parolapara dan ibana rahatlıkla yolladım ancak iyzico dan ibana yollanmiyor İstanbulkart a yollayanlar olmuş ama İstanbullu değilim İzmir'de yaşıyorum onu nasıl yollucam bilmiyorum 😆
herşeyi yaptım sonunda işlem onaylanmadı para parolapara hesap da duruyor sanal kart bilgilerini giriyorum acaba yanlış yaptığım bir şey mi var.acaba sanalkart a mı göndereceğiz parayı
arkadaşlar parolapara ya iban ile para attıktan sonra site üzerinden iyzico ile öde derken
Kredi Kartı veya Banka Kartı ile Ödeme
Bankadan Para Transferi (Havale / EFT) bunlardan hangisi ile ödeme yapıcaz parolapara kartım yok havale ile mi.
Arkadaşlar tam olarak nasıl yapıyoruz baştan sona noktası virgülüne anlatabilirmisiniz 650w 80+ bir psu m var fan hızlı dönünce ses yapıyor bahaneyle yükseltmiş ve değiştirmiş olurum teşekkürler.
Bu kablodan almıştım iade ettim 2 metre olduğu için mi bilmiyorum 4k 120hz RGB 10 bit Samsung TV ile bilgisayar bağlantısında sürekli git gel yapıyordu.
Bilmediğim birkaç şey var hepsiburada satıcılı olmak zorunda mı ve siteye girdiğimde 400 tl ve 250 tl kampanyaları aktif bunların birbirinden farkı nedir?
Dün geceden beri benimde dikkatimi çekti virus taraması yapıyorum cpu gpu kullanımı düşük seviyelerde özellikle 4k video açtığımda açma kapama inanılmaz bir kasma vardı meğer adblock yapıyormuş sayfa içinde devredışı bırakınca sorun düzeldi gerçektende :D
Herkesin söylediği gibi zaten ps5 ve xbox series x odaklı geliştirilen oyun ancak şöyle bir durum var tahminimce güncel konsollarda 2k 60 fps 4k 30 fps ve extra seçenekleri olacak diye düşünüyorum ayrıca 1080p de ray tracing seçenekler arasında olabilir ancak çıkış tarihine bakıldığında Nisan...