pureblood66 isimli üyenin son içerikleri

1. P

Klavyede nokta tuşu için yer kalmadı

benimkinde böyle değil 1724170543 farklı bir model sanırım
  2. P

büyüktür, küçüktür işaretini çokardıktan klavyeyi ona göre nasıl ayarlayacağım, z tuşuna bastığımda büyük küçük, x tuşuna bastığımda z algılayacak 1724163123 Türkçe q da shiftten sonra büyük küçük işareti geliyor
  3. P

ben direk keycapa göre yaptım bilemiyorum, klavye logitech g pro lol edition us in,tl modeli 1724159777 hyper x, puddin keycap, amazondan aldım
  4. P

Logitech G PRO klavyem için Türkçe keycap satın almıştım ancak keycapı takarken fark ettim ki nokta tuşu için yer kalmamış bunu nasıl çözebiliriz? <> tuşları yerine nokta tuşunu atayabiliyor muyuz? Çünkü <> tuşlarını neredeyse hiç kullanmıyorum ancak nokta tuşunu sıklıkla kullanıyorum.
  5. P

Z690 mı yoksa B760 mı?

13900F işlemci için anakart alacağım, fiyatları birbirine çok yakın 2 anakarttan birini düşünüyorum, hangisini önerirsiniz? MSI B760 Gaming Plus Wi-Fi DDR5. MSI Z690 Tomahawk Wi-Fi DDR5.
  6. P

Ekran kartı fanları yazılımlarda gözükmüyor

MSİ RTX 3090 SUPRİM X OCCT, FURMARK VE MSİ AFTERBURNER programında fanlardan 2 tanesi gözüküyor ve afterburner programı ayarda yaptırıyor ancak bir tanesi gözükmüyor, bütün programlarda fan 0 ve fan 1 var. Kasaya baktığım zaman fanların hepsi dönüyor.
  7. P

Ekran kartı sıcaklığım nasıl

İkinci el MSİ RTX 3090 SUPRİM X aldım, kart 2 yılı biraz geçmiş ve hiç işlem görmemiş. OCCT standart test sonuçlarına göre 10 dakikada 76 derece oluyor, hotspot ise 84. Benim eski ekran kartım RX 6900 XT idi ve 22 aydır aktif şekilde kullanıyordum, yalan olmasın satmadan hemen önce test etmedim...
  8. P

Thermalright AM5 braket sıvı metal macundan etkilenir mi?

İşlemcinin sıcaklığını bir nebze düşürmek için temas yüzeyini arttıran Thermalright AM5 braketini alacağım ancak braket alüminyum malzemeden yapılma sıvı metal macun ile tepkimeye girme olasılığı nedir? Ürün tanıtımında sıvı metal macun kullanmayın veya sıvı metal macun ile kullanılabilir vs...
  9. P

İkinci el RTX 3080 Ti mı? Yoksa sıfır RTX 4060 Ti 16 GB mı?

2K sistem için kendinize bir ekran kartı olarak hangisini tercih edersiniz? 3080 Ti normalde 4060 Ti'dan çok daha güçlü bir kart ama kart neredeyse 3 yıllık ve hemen hemen çoğu kart yorulmuş durumda ikinci el kartlardan şüphem var ama sizin de fikrinizi merak ettim.
  10. P

7800X3D işlemci sıcaklıklarında sorun var

NZXT Kraken X73 sıvı soğutucu Thermal Grizzly kryonaut extreme macun işlemci boşta 50-60 arasında gidip geliyor, 10 dk CS2 testi yaptım 71-72 derece civarı OCCT testinde ise max 78 derece oldu Bu işte bi gariplik var gibi, OCCT testinde 78 dereceyi gören işlemci boştayken nasıl 60 dereceyi görüyor.
  11. P

VA panelin görüş açıları çok mu kötü?

MSİ MAG 322UPF modeline de bakmıştım ama ultrawide olsun diye özellikle bakıyordum
  12. P

6900 xt
  13. P

30 a kadar çıkabilirim, beni en çok çeken amazonda peşin fiyatına 12 taksit olması
  14. P

Samsung odyssey G9 G95C modelini almayı düşünüyordum ancak 49 VA panel bir monitörün her köşesine aynı açıyla bakamam, görüş açısı için çok mu kötü olur? Çok sık olmasa bile arada bir yaklaşıp fps oyun oynarım ekranın sağını ayrı solunu ayrı mı görürüm?
  15. P

R7 7700x ısınma sorunu

bende 7700x kullanıyorum 30 dakika cs go oynadığımda 85 derece olur, aynı soğutucu takılı
Geri