Merhabalar yeni bir sistem topluyorum ve ağırlığı kasaya verdiğimden dolayı monitöre pek bütçem kalmadı editle uğraştığım için 32 inç altına düşmek istemiyorum, yıllardır va panel 32 inç monitör kullandığım içinde alışığım baya ürünlere bakarken şu ürün dikkatimi çekti...
Yanmaz patlamaz psu ise takipteyim hocam 6 ocağa kadar vaktim var kalan parçalar için
1767384074
3 4 yıl değiştiremem zaten hocam o zaman 7090 falan çıkar sanırım 😄
Teşekkürler xpg kyber gold 80 iyi midir redditte bomba psu uzmanı bir arkadaş önermişti
1767383453
Büyük ihtimalle 16 başlar dediğiniz gibi sonra 32 yaparım
Anladım hocam teşekkürler darboğaz ya da yetersizlik yapmaz değil mi önceliğim oyun oynamak değil video editlemek çünkü oyunda oynuyorum tabi
1767383135
Ayrıca 750w psu yetersiz mi kalır çünkü diğer arkadaş 850w model önermişti
Hocam mersinde ikinci elde pek seçenek yok maalesef güvenli ödemede kimse tercih etmiyor, ikinci el imkanım kısıtla ve kredi kartıyla alacağım birde sıfır olsun lafam rahat olsun istiyorum uzun bir süre kullanacağım ve gerçekten gerektiğinde yükseltme yapacağım o yüzden ikinci el almak istemedim...
Hocam aldığım sıra en ucuz 3 fanlı model oydu Sistemi kurmadığım için herhangi bir şey diyemeyeceğim ama araştırdığım kadarıyla sorun çıkaran bir model değilmiş
Geçtiğimiz pazar sipariş verdim, psu tier listte b- almış o yüzden tercih ettim 750w mu az kalır yoksa markadan dolayı mı ? siz hangi anakart ve psu önerirsiniz
1767382421
Hocam aynı anakartın beyaz versiyonu var benim konuda bahsettiğim anakartla arasındaki farkı biliyorsanız yazabilir misiniz...