Merhaba Dostlar başlıkta gördüğünüz gibi saçma sapan çökmeler oluyor neyden kaynaklı olabilir. Ekran kartım: ASUS DUAL 4060 işlemcim: i5-13400F RAM: 16GB 3600mhz ama oyun oynarken birden çöküyor sebepsiz yere Masaüstüne atıyor C++ oyun desteklerini falanda kurulu ama yine aynı sorunlar format...
2 SAAT ARAŞTRIMAMDAN SONRA ÇÖZÜMÜ BULDUM YENİ ALDIĞIM HALDE BIOS GÜNCELL DEĞİLDİ. ANAKART: PRIME B660M-K D4 "2014" VARDI 3014 BIOS SÜRÜMÜNÜ UPDATE ETTİKTEN SONRA DÜZELDİ EN SON ÇARE BUYDU ÇÜNKÜ. İTOPYA BIOSU GÜNCELL HALDE YOLLAMIYOR BU TÜR SORUNLARLA KARŞILANLAR İÇİN BIOS GÜNCELLEMENİZİ ÖNERİRM...
Evet başlıkta gördüğünüz gibi pc kapanmıyor "bilgisayarı Kapat" diyorum klavye maus monitör vs gidiyor ama pc kapanmıyor RGB'leri falan hepsi yanıyor.
ERP ayarını yaptım s5 durumunda
Bunuda int gördüğüm kadarıyla yaptım ama hala aynı sorun. Yardım ederseniz sevinirim. (itopyadan almıştm 2 gün...
Dün verdim hocam hazırlanıyor... kısmında şu an
1706008150
yani yoğunluktan dolayı olabilir. stok bittiğini görünce ilk gün baya moralim bozulmuştu çünkü bu kadar uyguna sistem bulamadım
hocam baya kişi almış o sistemi bende dahil şunları ekleyip sipariş verdim 2 3 güne kalmaz tükenir. çünkü çok stok tükendi yenilediler durmadan
Intel Core i5 13400F 2.5GHz 20MB Önbellek 10 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci
ASUS PRIME B660M-K 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX...
Bu tür şeylere sakın inanmayın çok arkdaşım hesabını kaptırdı geri kurtardık bir numaraya sms atmanızı istiycekler sakın ama sakın atmanyın önermiyorum faturanıza ay sonu büyük bir miktar yansır. Ne kadar sibere gitseniz bile ilgilenicez diyip elinize bi kağıt parçası verip yolluyorlar pek...