PusulaAG isimli üyenin son içerikleri

1. P

Windows 10 pro yu nasıl etkinleştiririm

yardımcı olurumusun indirdim ben onu ama nasıl yapcam
  2. P

Windows 10 pro yu nasıl etkinleştiririm

arkadaşlar yeni fortmat attım anakatım kayboldu
  3. P

Yardım Elektirik kesildi cmos nasılresetlerim

Tamam hocam teşekkürler ama basit bi işlem yaptıklarını biliyorum onun için bende bilmek istiyorum her zaman götüremem ve topraklama yetersizliğinden olduğunu söyledi
  4. P

Ben tamircinin yanına gittiğimde PC’de bios pilli takılı değildi demekki bişeyler yapmış sıfırladım dediğine göre napanilirim denedim olmuyor 1717350499 1717350518 Napabilirm yardımcı olurmusunuz
  5. P

Elektirik gitti geldi PC açılmıyor bi kere daha aynısını yaptı adamlar açtı biri cmos sıfırladım muhabbet yaptı nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz ramleri söktüm bios pilini söktüm ana kartın gücünü kestim Ana kart gigabyte A520m h
  6. P

Elektirik kesildi pc açılmıyor daha öncde yaptı ana karta bişey yaptılar düzeldi

Denedim dostum ekran kartını bişey yaptım dedi reset gibi 1717329877 Nasıl yapabilirim
  7. P

Elektirik kesildi pc açılmıyor daha öncde yaptı ana karta bişey yaptılar düzeldi

Elektirik kesildi geldi PC açılmıyor daha önce tamirci ana karta sıfırladım falan dedi meslek sırrı dedi söylemedi
  8. P

Yardım Hangi ekran kartını almalıyım

asus rx mi
  9. P

sizin fikriniz nedir
  10. P

bunun 2. elini 3500e buldum
  11. P

ikinci el de olur 1683376112 bende düşündüm bunu ama memnun eder mi?
  12. P

İşlemci: Ryzen 5 3600 Ana kart:gigabyte-a520m-h-5000mhz-oc-rgb-m-2-am4-matx-anakart RAM: 8x2 Fury 3200 MHz Kingston:250 GB geçici olarak Power:650 W 80 plus 3500 illa 4500 arası bütçe 5000ne yolu var
Geri