guzel kart ama sizin islemci ile darbogaza yol acaca icin onermedim eger ilerde 4. nesil i7 alacaksan 1050ti dusunulur ama i5 de kalacaksan 1050 yada 560 al
Yok hocam fan alma ilk once gpu problemini çoz bu değerler hiç normal deyil bi format at yada başka pc de dene ki virus olmadina emin ol sonrasinda değerleri bi izleyelim bakalim fan problemi mi var voltaj yada...
Ben ve ed
cities skylines
GTA IV
Max Payne 1
Max Payne 2
Call of duty Modern warfare 1 . 2 . 3
Call of duty Black Ops 2
Batman Arkham city
Ets 2
Dying light
Skyrim
Sniper 2
Msi after burner dan aç izle bi bak overheauksek isidan dolayi gpu kendini sinirliyor olabilir yada guç sikintisi da olabilir bi izle bak fps drop giridiyinde stat larda ne değişiyor video atsan iyi olur
Ben oda var diyorum başka bir şey yapmiyorum kulanmak isteyen olursa diye. ve guzel kardeşim işe yariyor diyorum sadece bazi ayarlari var bitir bu .... Konuyu ve istedini kullan bu anakartin programi vardir diyerinin yoktur adam bios dan uşeniyordur buda var diyorum yoksa git istediyini kullan
Ama işde monitor dahil 5700 diyeri monitorsuz 6000 1650 daha iyi ve yeni ama 1050ti la %10 fark var ve 10100 le 3100 arasinda da %10 fark var yani uç aşa beş yukari ayni sistem ler birbirimizi yemenin alemi yok
1050ti li nin fiyati daha uygun o yuzden bence
Kardeş ne inatmiş la ben kulaniyorum 1 yildir. kendi programını kullan . Bios dan ayarla ama . Ama cpu fan dan da oluyor sende bilmeden yorum yapma tmm ve sakin ol kardeşim burda yardim laşmak istiyoruz horoz gibi atlamak değil