Pvoscuk isimli üyenin son içerikleri

1. P

ATK Neptune N9 Ultra Turuncu

Eyvallah hocam iyi akşamlar.
  2. P

Bende öyle düşünerek geçmeyi planladım hocam 2. el üzerinden elimden çıkartıp n9 ultra almak mantıklı geldi tabii stoklar gelirse...
  3. P

Eyvallah hocam stok yenilendiğinde almayı düşünüyorum, cloud 2 kullanıyorum ama kablo artık can sıkmaya başladığı için geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mıdır?
  4. P

Hocam birkaç yerde baktım ultra almak daha mantıklı diyorlardı ama zaten pek bir fark yok sanırım 500TL fark alıyorlar o yüzden o daha mantıklı geldi ama çoğu kişide tıkırtı dip ses gibi sorunlar varmış şansa göre mi yoksa kronik midir acaba sizde bir şey oldu mu olumsuz yönde
  5. P

Arkadaşlar selamlar forumları inceledim başlıkta yazdığım kulaklık için ama pek bir sonuca varamadım biraz da zaman olmuş kullanan eden varsa bilgilendirme yapabilir mi? Stok yenilendiğinde almayı düşünüyorum ama birde sizlerden yorum bekliyim dedim...
  6. P

4-6k Bandında günlük kullanım için fotoğraf makinesi arıyorum

Selamlar herkese öncelikle başlıkta belirttiğim gibi 4-6 bandında fotoğraf makinesi arıyorum hiçbir bilgim yok bu konuda (cebe sığabilsin profesyonel bir şeye gerek yok) sd kart takılabilen f/p bir ürün arıyorum yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler...
  7. P

Asus vs Aoc Hangisi daha mantıklı

Hocam DP girişini değiştim oldu
  8. P

Hocam rahatsız ediyorum ama sorum olacaktı, monitör oyundayken arada bir gidip geliyor yani siyah ekran olup tekrar düzeliyor neden olur bu?
  9. P

bakalım hocam sol altta dediğim gibi Allah'tan çokta göze çarpmıyor çoğalmadığı sürece pek bir sıkıntı yok. Hayırlısı olacam hocam 2 yıllık garantisi var sorun yaşarsam 2 yıl içinde garanti olduğu için kafam rahat...
  10. P

hocam gitti geldi hala aynı yapacak bir şey yok herhalde 2 yıl garantisi mevcut o süre içinde bir şey olursa tekrardan garantiye yollayacağım servisi beğenmedim ilgi pek yoktu nasıl gönderdiysem aynı şekilde tekrar geldi elime
  11. P

Sanmıyorum hocam bende sorun olacağını ölü pikselin görselini vs çektim sorun çıkartırlarsa tüketici haklarından yana şansımı deneyeceğim
  12. P

Hocam iyi günler geçen perşembe elime ulaştı 1 adet ölü piksel çıktığından dolayı garantiye gönderdim inşallah sorun hallolacak
  13. P

Hocam teşekkür ederim bir iki gün içerisinde alırım diye düşünüyorum iyi akşamlar diliyorum.
  14. P

Amazon sitesi üzerinden ama sinerji satıyor hocam https://www.amazon.com.tr/dp/B0F8VZS3QJ?tag=akakceprime-21&psc=1
  15. P

Hocam bende valla çok bilmem etmem sadece bir kere alıp kurtulmak istiyorum
Geri