Selamlar herkese öncelikle başlıkta belirttiğim gibi 4-6 bandında fotoğraf makinesi arıyorum hiçbir bilgim yok bu konuda (cebe sığabilsin profesyonel bir şeye gerek yok) sd kart takılabilen f/p bir ürün arıyorum yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler...
bakalım hocam sol altta dediğim gibi Allah'tan çokta göze çarpmıyor çoğalmadığı sürece pek bir sıkıntı yok. Hayırlısı olacam hocam 2 yıllık garantisi var sorun yaşarsam 2 yıl içinde garanti olduğu için kafam rahat...
hocam gitti geldi hala aynı yapacak bir şey yok herhalde 2 yıl garantisi mevcut o süre içinde bir şey olursa tekrardan garantiye yollayacağım servisi beğenmedim ilgi pek yoktu nasıl gönderdiysem aynı şekilde tekrar geldi elime
Evet hocam taksit imkanı açısından daha uygun gibi duruyor ama aoc sanırım 1-2 adım önde gidiyor, pekte fark olacağını zannetmiyorum ama profesyonel değilim sonuçta sadece görüntü güzel gözüksün oyundan keyif alıyım diye uğraşıyorum aralarındaki ufak tefek farkları anlayamam diye düşünüyorum...
Hocam bakındım biraz dediğiniz gibi güzel bir monitör F/P açısından fiyat olarakta daha uygun ama bazı arkadaşlar sorun yaşamış bu da şans işi sanırım biraz ama aynı özellikleri barındırıyor attığınız monitör daha iyi bir seçenek sanırım. İade vs hakkında bir bilginiz var mı? Amazon üzerinde...
Beyler selamlar geçenlerde yeni bir monitör arayışım için yazmıştım fakat şimdi başka monitörler buldum ama desteğe ihtiyacım var.
[H3 id='ASUS+27+TUF+GAMING+VG27AQL5A+0.3Ms+210Hz']ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz[/H3]
[H3 id='AOC+27+Q27G4ZR+0.3ms+260Hz']AOC 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz[/H3]...