Eyvallah hocam stok yenilendiğinde almayı düşünüyorum, cloud 2 kullanıyorum ama kablo artık can sıkmaya başladığı için geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mıdır?
Hocam birkaç yerde baktım ultra almak daha mantıklı diyorlardı ama zaten pek bir fark yok sanırım 500TL fark alıyorlar o yüzden o daha mantıklı geldi ama çoğu kişide tıkırtı dip ses gibi sorunlar varmış şansa göre mi yoksa kronik midir acaba sizde bir şey oldu mu olumsuz yönde
Arkadaşlar selamlar forumları inceledim başlıkta yazdığım kulaklık için ama pek bir sonuca varamadım biraz da zaman olmuş kullanan eden varsa bilgilendirme yapabilir mi?
Stok yenilendiğinde almayı düşünüyorum ama birde sizlerden yorum bekliyim dedim...
Selamlar herkese öncelikle başlıkta belirttiğim gibi 4-6 bandında fotoğraf makinesi arıyorum hiçbir bilgim yok bu konuda (cebe sığabilsin profesyonel bir şeye gerek yok) sd kart takılabilen f/p bir ürün arıyorum yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler...
bakalım hocam sol altta dediğim gibi Allah'tan çokta göze çarpmıyor çoğalmadığı sürece pek bir sıkıntı yok. Hayırlısı olacam hocam 2 yıllık garantisi var sorun yaşarsam 2 yıl içinde garanti olduğu için kafam rahat...
hocam gitti geldi hala aynı yapacak bir şey yok herhalde 2 yıl garantisi mevcut o süre içinde bir şey olursa tekrardan garantiye yollayacağım servisi beğenmedim ilgi pek yoktu nasıl gönderdiysem aynı şekilde tekrar geldi elime