pwfurkand isimli üyenin son içerikleri

1. pwfurkand

Trojen mı yedim ayvayı mı yedim

Tavsiyem ilk önce yapabiliyorsan biostan secure erase ile disklerini tamamen silmen ve sıfırdan bir Windows kurulumu yapman olur. Yada ne kullanıyorsan artık Önce hesaba erişilen e postadan epic games varsa Steam gog gibi platformlardan hesabını kurtarma işlemi yapman, İkinci olarak yeni bir...
  2. pwfurkand

Stripe Üzerinden Ödeme Yapamıyorum

Tahminimce kartların hepsi Troy (6 veya 9 ile başlaması bir şey değiştirmiyor. Sorunun bununla alakalı en yüksek limiti olan bankandan ikinci bir MasterCard veya visa kart talep etmeni tavsiye ederim eğer Troy kullanmaya devam etmek istiyorsan. Troy ile sorun yaşadiginda visa/Master talep...
  3. pwfurkand

.....Ww

Bu kadar meseleyi buyutmene gerek yok, istersen cihazını tamamen sıfırla için rahat etsin, dediğin senaryo çok yükseklerde tamamiyle seni hedef alan bir saldırı olması gerek oda zaten çok maliyetli yani kafandan ele. O tür kişilerden uzak durman faydalı olur senide kötü etkilerler. Birde...
  4. pwfurkand

Birilerini internetten engellemisim (iftira)

Bende iftira gibi durumlar olmasa'da bende yaşıyorum bunu internette sorun olduğu zaman olur olmadık suçlu ben oluyorum internet mi gittiginde tabi bunlar 4 sene önceydi DSL ile bağlandığım zamanlar oyun indiriyorum doğal olarak bufferbloat yaşanıyor hız desen 40mbps güncelleme 40gb sabah...
  5. pwfurkand

Lmao cidden neyle ugrasiyorsun az biraz router v.s. ilgilendiğin için buna mağruz kaliyorsundur bahse girerim. Çok takma bana sorarsan sorunu yaşayan çözsün, her neyse dediğimi bir dene sana kalmış.
  6. pwfurkand

Windows işletimli yeni telefon? Windows'un piyasaya sürdüğü en son telefon 2010 lu zamanlar laptop v.s. mi nedir kullandığı cihazın detayı? Dediklerine baz alarak bağlanamıyormuş, tahminimce bağlanmaya çalıştığı ağ wpa3 kullandığı için cihaz bağlanamiyordur. Tabi bundada %100 Emin değilim...
  7. pwfurkand

Türk telekom modemi resetlemeden tam verim alamıyorum

Telekom kira ücreti almakta zaten sizden ekstra para vermeyin kendiniz sağlasanızda fark etmiyor yine bedel odüyorsun.
  8. pwfurkand

Türk telekom modemi resetlemeden tam verim alamıyorum

Bu cihazla alakalı ben de kullanmıştım modem değişikliği talebinde bulun wifi6 cihaz getirsinler onunla max 200mbps alırsınız
  9. pwfurkand

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Anladım. Orayı X6 yapmak amaç. Teşekkür ederim deneyeceğim.
  10. pwfurkand

İlginiz için gerçekten teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla bütün söylediklerinizi bir diyagram'a geçirdim. Hatalı yerlerde yardımcı olur musunuz? Doğrumu anlamışım! @flamerood @Palo DAYI 👑
  11. pwfurkand

Coin yetmiyor 2940 tane oluyor toplam, 2 alışverişin toplamı 1250₺ olması gerek 1250x0,04+10=60 oluyor. Temu sepeti 1230₺ olarak sınırlıyor. 1230x0,04+10=59,2 oluyor 20₺ için tekrar sipariş vermemi istiyorlar galiba yada başka bir sebep var. Bana gelen wincredit kampanyası böyle belki sizde ki...
  12. pwfurkand

Yok kral yanlış anladın iptal olayında sorun yok. Bugün iptalle geçiniriz yarın microsoftun gamepass'e yaptığı yama gibi kapatırlar. Ozaman ne yapmak gerek onu merak ediyorum. Daha etkili bir çozum gerek buna. Kampanyaya tekrar tekrar katilabiliniyorsa sorun yok ama. İptal ettinmi de sepetteki...
  13. pwfurkand

😆 Bu dediğiniz bugün için çözüm, peki yarın? İptal yaptığında kazandığın coinleri de geri alınca nasıl yapacağız. Bu kampanya bana ortalamada 4 gün içinde geliyor. Bunu yaparsam büyük ihtimal gelmeyecek tekrardan. Ben bu hesabı etkilemeden bir çözüm yolu kullanmak istiyorum. Kredi geçmişimin...
  14. pwfurkand

Kampanya geldi, ürünü ekledim, sepet tutarı 1230₺ den fazla olmaz diyor. 1000₺ krediyi almak için 1250₺ ürün almak gerek. Benim gibi bunu yaşayan var mı? Önceden limit 1260₺ idi.
  15. pwfurkand

Ssh acik tunel ile sinirsiz internet

USB tethering veya pdanet+ gibi uygulamalar kullan kablodan bağlandigin için ondan kaynaklı MS düşer. (Vpn'de ne alıyorsan pc için o geçerli.)
Geri