PwPDaRk isimli üyenin son içerikleri

1. P

AMD Ryzen 5 5600 Overclok Yardım

Hocam bendede ryzen 5 5600 işlemci var anakartında msi b550 m pro vdh wifi modeli oc yapılır mı? güçlü bir anakartmı?
  2. P

2. El Psp Alınır mı?

Tamam kral çok saol telefonda kasmas dimi pubg 60fps veren bir performansı var 8gb ram oppo eğer kasarsa bilgisayara kurayım
  3. P

2. El Psp Alınır mı?

Ppsspp indirdim oyunu nasıl seçicem internetten nası aratmam lazım yani?
  4. P

2. El Psp Alınır mı?

İlk aklıma gelen oyunu söyledim elime ne gelse oynarım zaten god of war da dahil tabikii.
  5. P

2. El Psp Alınır mı?

O nasıl olcak psp emülatörü?
  6. P

2. El Psp Alınır mı?

Gta 6 için xbox series s alıcam 2. Elde ama eski oyunlarıda oynamak in el konsolu almak istiyorum birde o konsolunun rahatlığını merak ediyorum 2. Elde 3000 tl lerde geziniyor sizce alınır mı? pili nekadar gidiyor performansı ps3 ile aynımı? Gta san andreas - vice city gibi oyunlar oynicam.
  7. P

İşlemcim 85 derecelerde

Fanlar ın markası zoko anakartta msi filtreleri hergün temizliyorum kablolamayı yapıcağım 👍🏻.
  8. P

İşlemcim 85 derecelerde

Trcc windows 11 e inmiyor hocam windows 10 da kullanıyorfun ana 11 de olmuyor kasanın içinde hava akışını bozan çok şey demişsiniz örnek nedir?
  9. P

İşlemcim 85 derecelerde

Thermalrightın kendi macunu sürülü, mx 6 var ama sürmedim çok yoğundu çünkü 1774385135
  10. P

İşlemcim 85 derecelerde

Ozaman bir sorun yok diyorsunuz doğrumu bir overclock durumu yoktur dimi?
  11. P

İşlemcim 85 derecelerde

Görmüyords aşırı anormal bir watt çekme durumu ve kule tipine rağmen ekstra sıcaklık var bana pek normal gelmedi
  12. P

650 watt psu önerisi

İkisinden hangisini seçmemi önerirsiniz hocam
  13. P

İşlemcim 85 derecelerde

Ocak ayının ortalarında değiştirmiştim
  14. P

İşlemcim 85 derecelerde

Occt testi yaparken biranda işlemcim 120w çekmeye başladı ve 85 derecelere geldi normalmi anormalmi işlemcim ryzen 5 5600 kule tipi soğutucum var thermalright assasin x120 R
  15. P

650 watt psu önerisi

https://pckolik.com.tr/urun/ACK-SLV-750-BK?ref=akakce&v=1.65.5 sizin attığınızmı yoksa bumu daha iyi sizce hocam arada kaldım
Geri