Sağolun arkadaşlar interneti hallettim. Vida olarakta evden uydurdum bir şeyler tuttu. Ama yanmayan fanları anlayamadım arkasını açtım ne yapmam gerekiyor? Boşta bir şey gözükmüyor.
1681386935
Boşta 3 pin bir giriş var bu olabilir mi
Arkadaşlar gametalk 3 sistemim biraz önce geldi fakat egzos fanı ve ön tarafın ortasındaki fanda ışıklar yanmıyor. Ayrıca ekran kartı montajı için hiçbir vida çıkmadı tüm kutulara bakmama rağmen. Ama asıl önemli olan windowsu kurdum ve ethernet kablosunu taktım fakat internet gelmiyor
hocam anakartta sağ üstte bulunan 3 pin JRAINBOW1 portu boş mu dolu mu acaba bakma şansınız varsa çok sevinirim
1680909169
hocam anakartta sağ üstte bulunan 3 pin JRAINBOW1 portu boş mu dolu mu acaba bakma şansınız varsa çok sevinirim
1680909233
hocam anakartta sağ üstte bulunan 3 pin...
Arkadaşlar merhaba anakartım bu https://www.vatanbilgisayar.com/msi-pro-h610m-g-intel-h610-soket-1700-ddr4-3200mhz-oc-m-2-anakart.html
aşağıdaki işlemcilerden birini alacağım tek farkı random rgb ve argb olması galiba argb olanda cpu fan girişi harici argb girişide mevcut. Argb olan 50 tl daha...
teşekkür ederim. tek tek yazma şansınız varsa çok memnun olurum ilana ayrı ayrı koyacağım çünkü
1680830071
anladım teşekkür ederim ama psu biraz az değil mi bu modele göre 750w fiyatlarına baktığımda gamepower gibi markaları bile 1000 tl ye yazmışlar