PykeTyson isimli üyenin son içerikleri

1. P

WİNDOWS 10 A GEÇİLİR Mİ

Sizce windows 10 a ekim 2025 de geçilir mi ? İnternette gördüm ancak tüm dosyalar silinir diyor . Oyunlarda fps drop yaşamaya başladım bu yüzden w10 a geçmek istedim ancak güncelleme almıyormuş
  2. P

Öneri VALORANT WİNDOWS 11FPS DROP SORUNU

Valorantda w11 e geçtikten sonra özellikle son güncellemeler sonrası çok fps drop yemeye başladım . Üstelik 200-300 arası gören bilgisayarım 150 fpslerde geziyor . Sorunu destek ekibine yazdım bir iki ayar vediler bi işe yaramadı . Sizce ne yapmalıyım
  3. P

Öneri 2025 YILINDA HDD KULLANILIR MI ?

Yorumunuz için sağolun
  4. P

Peki siz takmamı önerir misiniz?
  5. P

Hocam bu farkları ne oluyor mesela oyunu ssd ye yüklesem ne değişir ?
  6. P

Arkadaşlar evde bi kutu buldum pc ye taktım içinde 1tb depolama var sanırım hdd bu . Hd tune den değer baktım reading 40mb veriyor . Sağlık %87 performans %100 diyor . Bunu kasama takabilirmiyim? Peki taksam kullanılır mı ?
  7. P

Öneri 240hz Monitör Önerisi

Ya bu büyüğü 6100 lira da arkadaşlar pikseller gözükür demişlerdi
  8. P

Hocam 20 güne alabilirim sizce fiyatı fırlar mı
  9. P

Arkadaşlar 5-7k arası monitör arıyorum . Önerisi veya dikkat etmem gereken bir yeri var mı ? Ben bir adet buldum https://amzn.eu/d/eV3EtZ1 Sizce bu iyi midir yoksa başka öneriniz var mı NOT BÜTÇEM MAX 7000 TL
  10. P

Razer Ornata V3 X Alınır mı

bende var 2. el istersen
  11. P

Öneri Thermaltake CPU SOĞUTUCU İNDİRİMDE ALINIR MI??

Yok hocam sırf indirimde o yüzden yoksa görsel estetikle pek ilgim yok hani iyi midir bu 2000 lira
  12. P

Öneri Thermaltake CPU SOĞUTUCU İNDİRİMDE ALINIR MI??

Arkadaşlar 2000 lira bandında olan bu soğutucu 1500 e düşmüş. Bu fiyattan alınır mı
  13. P

CPU FAN ÖNERİSİ İ5 12400F

Sağolun hocam bunu tercih edeceğim o zaman O kadardan sorun olmaz şu anda stok fan kullanıyorum biraz alıştım aslında 😁
  14. P

Sağolun hocam yorum için bu sıcaklık değerleri baya iyi gözüküyor sanırım
  15. P

Tabi ki öyle bir ürün olsa ve önerilse alıyorum derdim ama şunu söylemeliyim ki saçmalıktan başka bir şey yok bu yazıda iki fanlı olmanın daha avantajlı olduğunu düşünmüştüm ve arkadaşlar beni düzeltti milletde iyice kendini zeki sanmaya kinaye yapmaya başlamış yorumunuz için yine de sağolun...
Geri