Hocam bend eşuan hybrid kulkanıyorum çok kalitesiz olsa da farkı az buz tahmin edebiliyorum ama bu hızlı aimi olanlara gerçekten çok özeniyorum onlar gibi aimim olsun istiyorum sizce yanlış bir düşüncemidir?
Hocam o zaman neden hybrid tercih ediliyor . Redditde kontrol edemezsiniz yazmışlar hybrid nokta at8şı gider demişler? Aimim şu an kötü ve ilerde bunun üstüne gideceğim için çok daha iyi olacağını düşünüyorum yani şu anda köklü bir aim alışkanlığım yok . Speed ile başlasam çok zor mu gelir yoksa...
Şuan kötü pazardan alınma bir mousepadleyim. Yeni bir mousepad almayı düşünüyourm. Wraith spirit of aim alınır mı? Alınırsa speed mi yoksa hybrid mi? Helliana çok özeniyorum onun gibi hızlı bir aimim olsun istiyorum ama speed kullanılmaz diyenler var sizce alınır mı alınırsa speed mi hybrid mi?
Razer Deathhader V2 Mini kullanıyoırum. Relaxed claw tutuyorum. Mouse değişmek istiyorum. ATK A9 hem uygun fiyatlı hem de sanki mousumla benzer yükseklikte. Sizce mouse değişeyim mi?
Benim bildiğim şekilde öyle ben palm sanıyordum iyiki sormuşum technopatha hepinize teşekkür ederim
1749414256
İkiside aynı fiyat aslında v8 birde daha hafif diye biliyorum
Arkadaşlar mouseumu bu çesit tutuyorum genelde böyle kullanıyorum ve 3-4k arası bütçeyle yeni mouse alcaktım ancak bu mouse tutuş şekli baya önemliymiş şu anda elimdeki mouse razer deatheaderv2mini dediğim gibi bu hangi tutuş şekli ve yeni mouse öneriniz var mı?