pylas isimli üyenin son içerikleri

1. P

Ekran kartım öncekinden fazla ısınıyor ve fazla mhzlerde çalışıyor

Arkadaşlara katılıyorum, bir de temizlik ve macun değişmini de ihmal etmeyin, hayırlı akşamlar.
  2. P

DDR5 SİSTEM NASIL 24K ?

Ben kasa alacaklara hep derim ekran kartını 12gb alın diye çünkü günümüz oyunları 8 gb kullanmaya yaklaştı ileri de uğraşmayın diye diyorum sizin için yani hayırlı uğurlu olsun şimdiden ayrıca işlemciye sıvı soğutma koymanız yararınıza olacaktır.
  3. P

MasterLiquid 240L - Sıcaklık sorunu

Normal bence hocam tamam sıvı soğutma var ama oynadığın oyunlar da boru değil yani
  4. P

Windows lütfen bekleyin

Dostlar yardımlarınız için çok teşekkürler hayırlı günler
  5. P

Windows lütfen bekleyin

Masaüstü hocam evet yedekleme hallolur da basit bi çözümü varsa diye konu açtım yoksa yapcak bişi yok zaten
  6. P

Windows lütfen bekleyin

Hocam işyeri bilgisayarı da bu güncelleme falan yokmuş bir anda böyle olmuş gece vakti bizde resetledik harddisk falan söktük taktık bana mısın demiyor işyeri pc si olduğu için temiz kurulum yapamıyoruz maalesef yine de teşekkürler:)
  7. P

Windows lütfen bekleyin

Hocam reset işe yaramıyor
  8. P

Windows lütfen bekleyin

Merhaba w10 da lütfen bekleyin yazısı çıkıyor saatlerce açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim
  9. P

Çözüldü✓ Rx 6700 xt / ryzen 5 5600x kasa önerisi

Yani ddr4 almaktansa üzerine ufak bi miktar koyup ddr5 almak daha mantıklı:) sağolun dostlar önerileriniz ve yardımlarınız için :)
  10. P

Dostlar biraz pahalı evet ama donanımı amd istiyorum bi de 1 tb arıyorum 500 gb kullandım bana yetmiyor ekran kartı da 12 gb arıyorum çünkü günümüz oyunları 8gb kullanmaya yaklaştı uzun ömürlü bir sistem olsun diyorum ikinci elde de pek gözüm yok bu istediğim sistemlerde de daha ucuzunu pek...
  11. P

Merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi ryzen 5 5600x / rx 6700 xt bi kasa almak istiyorum diğer özellikler şu şekilde 16gb ram 3600mhz 1 tb ssd 3500/3200. Power :Msi ab650 650W 80 plus Anakart: msi a520m a pro Ve bu sistemin fiyatı 27999₺ Sizce alınır mı fiyatına göre değer mi Piyasadan pek...
Geri