pyongyang isimli üyenin son içerikleri

1. pyongyang

Satıyorum fiyatını ne kadar yazmalıyım?

Ortalama ederi 10k. 15k yaz satılmadıkça düşersin.
  2. pyongyang

Öneri Elektrikli ısıtıcı önerisi

A101'e Bim'e geliyor. Oralardan almaya çalış.
  3. pyongyang

Öneri Honor magic 8 lite mı honor 400 mü?

Honor 400'ü 18bin tlden 2 tane arkadaşıma aldırdım. Şu an fiyatı 24bin. Kesinlikle alınmaz. Honor 400'den daha iyi bir telefon olan A56'yı daha ucuza alabilirsin https://www.amazon.com.tr/dp/B0F1FRL5HX?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1
  4. pyongyang

Öğrenci için S21 FE'den Note 10 Plusa geçilir mi?

Birkaç gün kullanırsın sonra kullanmazsın kalemi
  5. pyongyang

Samsung S26 Ultra mı yoksa Oppo Find X9 Pro mu?

S26 ultra tabi ki
  6. pyongyang

SETUPUMU SATMAK İSTİYORUM FİYAT KONUSUNDA TAVSİYE

bilgisayarım olmasa 120 ye hemen şu an alırdım. Sen 135k yaz. 5-10k pazarlık payı bırak. 120 nin altına inme. 1771192441 Ama ederi ortalama 130k. Şanslıysan 130a satarsın.
  7. pyongyang

SETUPUMU SATMAK İSTİYORUM FİYAT KONUSUNDA TAVSİYE

2. elde 120-130kyı çok rahat bulur.
  8. pyongyang

Leptop sıcaklığım 98 dereceleri görüyor

Watt limiti koyarsan performans kaybı yaşarsın. Termal macun bakımından sonra sorun devam ederse limit koyarsın. 1771191444 Şu video burada dursun. Son çare olarak.
  9. pyongyang

Monster zaten soğutma olarak sıkıntılı bir marka. Sen fan temizliğini yap, termal macun bakımını yap. Laptobun altına soğutucunu koy. En son sorun devam ederse işlemciye watt limiti koyarsın. Bunların haricinde yapabileceğin tek şey laptobu değiştirmek :confused: Geçmiş olsun.
  10. pyongyang

Takas ile 11'den 13'e geçilir mi?

iphone 13 e geçilebilir. Hala iş yapan bir telefon. Ama en mantıklısı 16e ye geçmek olur.
  11. pyongyang

termal macun bakımını yap. ne az sür, ne de çok. Onun seviyesini internetten bak. Sökerken vidaları kaybetme, bir yerleri kırma. Video kaydına alabilirsin geri takabilmek için. Bakımını yaptıktan sonra mutlaka 10- 20 derece düşüş olacaktır.
  12. pyongyang

Ben bakımını kendim yaparım. Kaliteli bir termal macun al. Laptobu sök, güzelce değişimini yap. Yapamam dersen tanıdık bir bilgisayarcıya 300-400 tl ye yaptırabilirsin. Şöyle bir macun işini görür...
  13. pyongyang

ACİL TELEFON ÖNERİSİ

A16 işlemci ve ram açısından sıkıntı. A26 6gb ram ile hem daha rahat çalışır, hem de işlemci bakımından daha uzun ömürlü olur. 2. elde A26 8 ram 256 rom modeline bakabilirsin.
  14. pyongyang

termal macunda bir sıkıntılar var.
Geri