Pyrex1 isimli üyenin son içerikleri

1. P

9.500 TL'ye monitör önerisi

Asus TUF Gaming VG27AQL3A aldım renklerine bayıldım.Hoparlörünü pek beğenmedim güçsüz ve sesi kaliteli değil ama görüntü benim için ön plandaydı Samsungu iade etmek için işlemlere başladım.Konu kilit
  2. P

Ekranda pikselleşme sorunu

DDU programı ile ekran kartı sürücünü tam olarak silip bir alt sürümü internetten indir onu kullan.Şahsen ben uzun süre geçmedikçe ekran kartı driverı güncellemiyorum 4 5 ayda bir güncelliyorum
  3. P

Çözüldü✓ ASUS VG279Q3A monitör eğik gözüküyor

Evet tabii ki montajda yanlış yapma ihtimalin olan bir şey var mı youtubeda montaj videoları izle
  4. P

En mantıklısı aslında yaşadığım yerde Mediamarkt olsa bende bu yönteme giderdim.Pivot da çok kafama taktığım bir şey değildi ama imkanlar işte. Senin soruna gelecek olursak monitörün özelliklerine göre aşağı 5 derece yukarı 20 derece oynatabilirsin. Yani yukarı eğmen çok daha fazla aralıklı aslında
  5. P

VG279QL3A vardı tek farkı o bunun pivot hali onu neden tercih etmedin sadece meraktan soruyorum
  6. P

Aktif konudur
  7. P

Yardımcı olabilecek var mı başka
  8. P

Bütçeme uygun tavsiye verebilirsiniz hocam
  9. P

@Fantastiktürk yardımcı olur musunuz
  10. P

Not: Ghostingi neredeyse sıfırdı ve ölü piksel 1 tane bile çıkmadı. Samsung odyseyy G65B monitör bir haftadır elimde çok fazla renk ayarı denedim kurcaladım ama VA panel buymuş demek gerekiyor galiba hemen yanında MSI G2412 monitörüm var renkleri ona benzete benzete ne kadar ayarlasam da asla...
  11. P

Klavye önerisi bütçe 1800 tl

Bunu aldım hocam teşekkürler
  12. P

Peki hocam attığım sitelerdekinden hangileri iyidir
  13. P

Bütçem 1800 1753293013 %100 gerekli hocam
  14. P

Desteği evet iyi de ürün kalitesi de önemli ya
  15. P

Uzun yıllar kullanayım arıza çıkarmasın. Bir de switchleri gürültülü olmasın.%100 model arıyorum. Bu attıklarımı ilk 3 için sıralar mısınız veya farklı tavsiyeniz varsa onları da yazabilirsiniz. Bütçem maksimum: 1800 Hepsiburada'da olan modelleri kampanyam olduğu için 200 TL daha ucuza...
Geri