Pyruz isimli üyenin son içerikleri

1. Pyruz

GRX40 mı Squier Affinity mi

Merhaba başlangıç için gitar almak istiyorum ama İbanez GRX40 ve Fneder Squier Affinity HSS arasında kaldım. Sizlerden de öneri almak istedim
  2. Pyruz

Humbucker mı Single-Coil mi

Evet gitara yeni başladım direkt şu anlık hss düşünüyorum en azından esneklik sağlar diye düşünüyorum
  3. Pyruz

Humbucker mı Single-Coil mi

Arkadaşlar klasik gitardan elektroya geçicem 2-3 haftadır araştırma yapıyorum, genellikle Cem Karaca, Barış Akarsu, Pilli Bebek, Nirvana,AC/DC ve Blues dinliyorum. İnternette bu isimlere göre coğu kişi Single-Coil almamı söylüyor ama konser kayıtlarında vs genellikle Humbucker gitarlar görüyorum...
  4. Pyruz

THUMBS UP lastik yaması alınır mı?

Agalar 1 yıl önce istanbuldan ayvalığa taşındım xc500 bisikletim var geldiğim gün ön lastiği indi bisikletin sanırım iç lastiği patlamış 1 yıldır kullanmıyorum malum havalar ısındı bende binmeyi özledim yama alıp yapayım diyorum ama iki tekeriz her yamayı almayın vs diyo. Konu hakkında bilgi...
  5. Pyruz

Mikrofonum gözükmüyor, ses denetim masasından silindi ne yapmalıyım?

Arkadaşlar bugün pc sesini mikrofona verme olayını denerken mikrofonu devre dışı bıraktım dönüp baktığımda silinmişti ardından yine kayıt bölümünde ses kartını da devre dışı bıraktım ve o da silindi bunları nasıl tekrar geri getirebilirim
  6. Pyruz

Mikrofonum artık denetim masasında gözükmüyor ne yapmalıyım

Arkadaşlar bugün mikrofana pc sesini verme olayını denerken mikrofonu devre dışı bıraktım sonra baktığımda kaybolmuştu ardından ses kartını devre dışı bıraktım o da kayboldu bunları nasıl geri getiririm? Masaüstü pc olduğundan dahili mikrofonu yok yardım edin
  7. Pyruz

Yardım Yeni internet aldım ama forumu bile zor açtım

Turkcell superonlıne
  8. Pyruz

Güvenlik seviyesi standart olarak gözüküyor sadece bunun dışında devre dışı bırakma seçeneği var ama evde kardeşimde kullanacak interbeti o yüzden pek emin olamadım tamamen kapatmakla ilgili pek bir etkisi olur mu güvenlik duvarının 1641842546 Denedim ama ne yazık ki bir fark olmadı
  9. Pyruz

Teşekkür ederim
  10. Pyruz

Arkadaşlar yeni internet aldım ama çoğu içeriğe girmek istesem bile durmadan "BU SİTEYE ULAŞILAMIYOR" hatası veriyor hız testide yaptım gayet iyi çekiyor özellikle chrome dan mailime girmek isteyince bu hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
  11. Pyruz

ÖZELLEŞTİR KISMINDAN 3700X TAKSAM WRAİTH PRİSM Mİ GELİR?

Tamamdır teşekkür ederim
  12. Pyruz

Anladım fakat işlemci kutusu elime ulaşıyor kutunun içine koysalar bile wraith prismi bana yeter kendim montajlar yada gider bir yerde montajlatırım kafamdaki sorun wraith prism elime ulaşacak mı aslında
  13. Pyruz

https://moleculepc.com/pbwp-customization-default/?pid=52702 Kendime pc almak istiyorum grafik tasarım ve video kurgu işi yapıyorum ayrıca cs valo vesaire oynuyorum elimdeki eski model bilgisayarı tamir ettirmekten harap oldum saolsun o da okuldan tasarım için görev geldiğinde tekrar...
  14. Pyruz

Hangisini almalıyım?

https://moleculepc.com/pbwp-customization-default/?pid=52702 Kendime pc almak istiyorum grafik tasarım ve video kurgu işi yapıyorum ayrıca cs valo vesaire oynuyorum elimdeki eski model bilgisayarı tamir ettirmekten harap oldum saolsun o da okuldan tasarım için görev geldiğinde tekrar...
  15. Pyruz

5000k bütçeye APU sistem mi yoksa dizüstü bilgisayar mı?

Knk 5000 3 5300U laptop buldum zaten ağır oyun açmayacak kullanan kişi fakat ben onu sormuyorum. Herhangi bir bütçeye ya apu yada laptop seçeceksin hangisini alırdın
Geri