q.kursat isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Çözüldü✓ Rtx 4060ti Oyundan atma Yetersiz vram Hatası

bf1 için halen daha hata alıyorsanız da dircetx 12 açık ise kapatın ayarlardan düzelecektir.
  2. Q

ACİL KASA ÖNERİSİ ALMAM GEREKİYOR

teşekkürler yolladıklarının arasında benimde beğendiğim corsair modelli var eğer uyarsa onu alacağım
  3. Q

ACİL KASA ÖNERİSİ ALMAM GEREKİYOR

Arkadaşlar selam, bu gün elime ulaşan DeepCool LT520 240m sıvı soğutma ramlare çarpıyor (xpg spectrix d41) ön kısıma taktığım zaman ise ekran kartını sığdıramıyorum mecbur yeni kasa almam gerekiyor, 3500 tl civarında yukarıda yazdığım sorunları yaşamayacağım hangi kasaları önerirsiniz. örneğin...
  4. Q

Bu parçaları aldım sizce hata mı ettim?

bence sıvı soğutmayı minimum 240mm almalıydın, eğer ürün gelmediyse henüz iptal edip değiştirebilirsin onun haricinde gayet tatminkar ve uzun yıllar problem çıkarmayacak sistem olmuş hayırlı olsun (y)
  5. Q

G513 - APEX5 CARBON - ROG STRİX

hocam attıklarınız sanırsam yurt dışı ürünleri, her ne kadar iyi bir markada olsa sonuçta bilmiyorum markayı ve herhangi garanti sorunuyla uğraşmak istemem açıkcası :( , yinede teşekkürler
  6. Q

G513 - APEX5 CARBON - ROG STRİX

https://www.incehesap.com/steelseries-apex-5-ssk64538-hibrit-mekanik-gaming-klavye-fiyati-48301/?ref=akakce&v=1.80.1...
  7. Q

🔥🔥FİFA 23 209,99 NAYS İLE %20 Geri Ödeme 168 TL'ye Geliyor🔥🔥

dostum sabah sabah beni güldürdün ya helal olsun .d
  8. Q

C Diskinde Dosya Görünmüyor

Selam dostlar, az önce Gta5 yüklüyordum ve dosya dizini olarak C diskindeki oyunlarımın olduğu klasörü seçerek devam ettim, ve ardından yüklemeyi iptal ederek setupu kapattım ancak oyunlarımın olduğu klasör kayboldu hiç bir şekilde görünmüyor ve silinmemişte sanırım diskim hâlâ dolu gözüküyor.
Geri