q0xe isimli üyenin son içerikleri

1. q0xe

Yardım Araba için Aux Bluetooth Önerisi

Hocam merhaba. Neye karar verdiniz. Baseus ugreen ve mcdodo'nun kablolusu arasında kaldım. Eğer satın alıp kullanıyorsanız memnun kaldınız mı ?
  2. q0xe

Araba yıkama ürünleri

Onu ben yazdım nasıl oldu o ıdjdmd 1733643416 Hocam çok renk bırakıyor diyorlar pembe pembe. Cilasız şampuan arıyorum
  3. q0xe

Araba yıkama ürünleri

4. q0xe

Araba yıkama ürünleri

Merhabalar. Arabam renginden dolayı çok sık kirleniyor. Kendim yıkamaya karar verdim ancak şampuan ve hızlı cilada kararsız kaldım. Kullanıp memnun kalan varsa önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler
  5. q0xe

30-35k monitör dahil sistem önerisi

Merhabalar. Fazla bir bütçem yok. Monitör dahil 30k'ya en fazla 35k'ya çıkabilirim. Güncel oyunları rahatlıkla oynayabileceğim beni uzun süre götürecek bir sistem toplamak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. @SadeceBirisi.
  6. q0xe

Çözüldü✓ 45k her şey dahil sistem ve monitör önerisi

Sistem dahil toplam 40bin düşünüyordum ancak sistem için bütçeyi biraz arttırmam lazım galiba. Toplamda 45 bin monitör için de 5-6 bin bütçem var. Eğer 7-8 bandında öneriniz varsa 1-2 bin yukarı çıkabilirim. Teşekkürler şimdiden
  7. q0xe

Attığınız linkte fiyatını 7400 gösteriyor. https://www.amazon.com.tr/dp/B0BS6W2KJH?starsLeft=1&ref_=cm_sw_r_apan_dp_FV41G11TBGPRDN19PJXW Bu modeli görmüştüm. Bunun için ne dersiniz? 1706592070 Attığınız linkte fiyatını 7400 gösteriyor...
  8. q0xe

Çok teşekkür ederim hocam büyük ihtimal dediğin sistemi alırım. Peki monitör tavsiyen var mı ?
  9. q0xe

Hocam peki dediğin sistemi alırsam hangi yükseltmeleri yapmam lazım? Ssd ve rami yükseltsem 40k'yı buluyor zaten
  10. q0xe

Hocam bütçemi zorlar ama 4k daha koyup bunu almak mantıklı mı sence ? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-kyashe-ryzen-5-7500f-32gb-1tb-nvme-m2-ssd-sapphire-radeon-pulse-xt-16gb-rx7800xt-oyun-bilgisayari-p-40637 1706562512 Hocam bütçemi zorlar ama 4k daha koyup bunu almak mantıklı mı sence ...
  11. q0xe

Merhaba arkadaşlar. Monitör dahil toplam her şey içinde en fazla 45 bin tl bütçem var. Beni rahat 5-6 yıl götürecek ve god of War, cyberpunk tarzı oyunlar oynayabileceğim bir sistem toplamak istiyorum. Bu konularda çok iyi değilim...
Geri