Öncelikle sistemi DA'nın İncehesapta çıkardığı hazır sistem olarak aldım. Kasaya fazla dikkat etmedim ve kötü olmadığını da biliyorum açıkçası. Kasa hakkında bir kaç sorunum yaşıyorum;
1- Aldıktan sonra farkettim ki ne kadar önemsiz olsa da hiç bir Corsair driver'ı ile kasa ışıklarını kontrol...
Forza Horizon 5'e girerken belleğe başvuruldu, şu olamaz written hatası alıyorum ve oyun kapanıyor. Bilgisayarı yeni aldım ve forumlardaki çözümler de işe yaramadı. Bellek düşük mhz'de geldiği için bios'tan profil 1'e yani ramin max verebildiği mhz'e aldım o yüzden olma ihtimali var mı? Nasıl...
Tosla'da login ve davetten birikmiş 35₺ param var fakat banka hesabımdan toslaya para atamıyorum yaş dolayısı ile. Papara hesabından atmak isteyince en az 10₺ atabilirsiniz diyor. Tosla doğrulama için 1₺ istiyor bunu nasıl çözerim?
Oyun, denetim masasından yüksek performanslı nvidia işlemcisi seçili olduğu halde hala işlemcinin kartıyla çalıştırmakta gayret gösteriyor. Ekte belirttiğim gibi işlemci kartı gözüküyor.
Sizin işlemcinizde bu fanı kullanıp memnun olan bir kullanıcının yorumu ektedir. R7 2700x'te kullanıpta memnun olanlarda mevcut. Daha düşük bir sistem olsa f/p kule tipi fan iş görür fakat bu sisteme yetersiz kalabilir. Çok abartmaya gerek yok R9 kullanmıyorsunuz ne de olsa. Linkteki ürün...
Çok abartmaya gerek yok R9 işlemciye sahip değilsiniz ne de olsa. Daha düşük sistemlere kule tipi fan öneririm fakat size yetersiz gelebilir, ekteki ürün işinizi görür. Bu ürün ile R7 2700x soğutanlar vs. var ekte gördüğünüz kullanıcı yorumu da sizin için yeterlidir...
Macun iyi sanırım Cooler Master, Corsair gibi markaların macunları kaliteli oluyor. Miktar olarak 1 bilemedin 2 gram macunu X şeklinde sürüp bir kredi kartı vs. yardımı ile yukarıdan aşağıya doğru olmak şartıyla yayabilirsin. Kaliteli macun kullanıma bağlı olmak suretiyle 1 yıl civarı götürür seni.