Dostlar selamlar
fotoğrafçılığa merak saldım ve bir anda fotoğraf makınası aldım fakat fotoğraf çektiğimde ekran beyaz oluyor ve çektiğim fotoğrafta beyaz oluyor haliyle örnek olarak ekte resmi gösteriyorum böyle beyaz oluyor
ve makına hk pek bilgim yok bana yardımcı olabilcecek arkadaşları...
ben manisadayım :( burdada bulurum umarım
1699389429
ahahahaah halime güldüm vallaha bi an ben cıhazı burdan aldım
https://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-note-12-pro-5g-256-gb-8-gb-ram-beyaz-cep-telefonu-ithalatci-garantili-p-699456672?boutiqueId=61&merchantId=778138 ve fiyat 10.350 TL...
peki dostum değerli vaktini ayırdığın için teşekkürler
yarın telefonculara bir bakayım duruma göre forum a dönüş yapıcam
1699389271
büyük ihtimalla öyle
itaalatçı garantili adı altında satılıyor
daha önce kaçak bir cihaz kullanmadım ve pek bir bilgim yok açıkcası
fakat bana gelen cihaz benim aklımı bi haylı bulandırdı
şimdi ben kaçak aldığımda herşeyi orjinal oluyor ve sadece imei attırıyorum değilmi ?
1699389094...
dostum sorun imei de değil adamlar garanti vs veriyor alınca grey teknik servisti hatta aldığımda cihazı benim sorunum şu
cihaz bana geldiğinde kutusu A4 den çıktı alınmışda yapılmış bir iznelim verdi telefonda bir sorun yok gibiydi ama köşelerinde arka cam kısımlarında çok ufak leke gibi bişi...
dostum benim dediğim cihaz 5G modeli ve sanırım Türkiyede satışı yok onun için itaalatçı garantili satılıyor ve şuan nereden alacağımı bilmiyorum güvenilir bir satıcı arıyorum
1699387493
attığınız ürüne baktım fakat bu cihaz PRO modeli benim bahsettiğim cihaz REDMİ NOT 12 PRO 5G modeli...
Dostlar selamlar yakın zamanda trendyol üzerinden bir REDMİ NOT 12 PRO 5G cihaz satın aldım fakat cihazda şarj aleti ve telefon orjinal hissi vermedi sarj aletini elimdeki orjinali ile karşılaştırdığımda ağırlık farkı kesim farkı vb. farklılıklar göze çarpıyordu telefonun seri numarasını...
Arkadaşlar selam ben trend yol üzerinden sipariş verdim redmi not 12 pro 5G yi telefon ve sarj aleti çakma çıktı alabileceğim önerdiğiniz bir yer varmıdır ?