çözüm buldunuz mu? ben hala araştırıyorum riot desteğede yazdım sürücüleri güncelledim farklı bir evdeki internete bağlandım ve sorun devam ediyor loldede oluyor ve donunca pingte 2000 üstü oluyor bilgisayarla alakalı ama nasıl çözcem bi türlü bulamadım.. :/
msi gf63 thin 4050 45w var valorant 200 fps alıyorum loldede o civarlarda rdr 2 ultra- high karışık 60fps üstü akıcı oynuyorum oyun performansı 45w a göre çok güzel 80 dereceyi göremedim soğutması mükemmel gerçekten 3060 ile 4050 arasında kalmıstım fakat 4050 daha yeni bir ekran kartı dlss 3.0 a...
fluence bakabilirsin çok güzel fluenceler var iyi bakarsan sanayiye düşmezsin sanrufun iç parçaları hassas onun dışı güzel
mesela şu: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2014-fluence-hatasiz-boyasiz-tramersiz-1.5-dci-touch-otomatik-1104514489/detay
merhaba ben msi rtx 4050 laptop aldım kendim windows 11 kurdum oyunlarımıda yükledim lol veya cs go gibi oyunlarda ağ sorunuyla karşılaşmıyorum fakat valorantta pingim az olmasına rağmen kırmızı ile ağ sorunu gösteriyor ve oyun donuyor (ağ sorunu geçince düzeliyor) önceki windows 10 iki...