qBedirhanq isimli üyenin son içerikleri

1. qBedirhanq

Fazeon X27F166QB 27" 150Hz 0.5ms Fast IPS Qhd monitör alınır mı?

standı göze korkutucu geliyor düşme çok ince düşme ihtimali var gibi üstüne 0.8k daha koyup 180hz olanı almalımıyım onun standı daha kalın hem
  2. qBedirhanq

https://www.hepsiburada.com/fazeon-x27f180qp-27-180hz-0-5ms-fast-ips-qhd-1-07b-color-depth-8-bit-frc-hdmi-2-dp-2-pivot-rgb-gaming-monitor-p-HBCV00009S548J bu modelden farkı varmı stand dışında aldığım modelin standını şimdi farkettim çok güzel gözükmüyor her an düşmeye hazır gibi 6k verilirmi bu...
  3. qBedirhanq

başlıktaki monitör abdullah abinin st de paylaştığı monitörün 150hz hali sanırım alınır mı? 5.2k fiyatı hz dışında başka bir değişikliği varmı bilmiyorum almalımıyım
  4. qBedirhanq

🔥İndirim Juo 20000mAh 22.5W Powerbank 519TL🔥%20 DAHA EK İNDİRİM GELDİ!

kalitesiz markaymış demekki powerbank'i sadece elektrik gittiğinde kullanıyorum çok kullanma fırsatım olmadı kullandığım kadarıyla yeterli geldi bana ama bana göre yeterli olduğu herkes için yeterli olacağı anlamına gelmeyebilir genele bakıp karar vermek daha doğru
  5. qBedirhanq

🔥İndirim Juo 20000mAh 22.5W Powerbank 519TL🔥%20 DAHA EK İNDİRİM GELDİ!

Bende siyahı var çok powerbank kullanmadım güzel şarj ediyor şahsen beğendim ama dediğim gibi çok powerbank kullanmadım belki kötüdür ama benim kullanımıma göre güzel 1761506324 juo olanı daha önce almasam bunu alırdım bu daha güzel gözüküyor :D
  6. qBedirhanq

WACOM ONE BY MEDİUM grafik tablet 1299TL

çizime başlamak için alınır mı? anime/manga vs. çizerim diye düşünüyorum ama daha önce hiç çizmedim
  7. qBedirhanq

Çözüldü✓ Xiami note 12 pro main menuye atıyor

telefona 4 kere reboot attım düzeldi :D konuyu boşa açmışım gibi oldu ama 2 kere denemiştim olmamıştı kb
  8. qBedirhanq

Çözüldü✓ Xiami note 12 pro main menuye atıyor

telefonu yeniden baslattım main menuye atıp duruyor reboot wipe data connect with miassisant ve safe mode var ne yapmalıyım
  9. qBedirhanq

🔥İndirim AJAZZ AF98 - KABLOLU - Mekanik Klavye - Vergisiz 762,21 TL

en sondakinin bluetooth bağlantısı da var sanırım fakat yorumlarda biri fotoğrafla alakası yok demiş
  10. qBedirhanq

🔥İndirim 🔥Witcher 3 2.99 dolar🔥

aynı şekilde iyiki almışım fiyatları uçtu şimdi
  11. qBedirhanq

Ergenliğe geçmi girdim?

12. qBedirhanq

❌İndirim Bitti! Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Kablosuz Kulaklık - 801 TL !!!

bende şuan aldım ama bir sorum var 7hz zero2 kullanıyorum ses kalitesi kapışır durumda mı hangisi daha iyi 1746259275 ilk siparişe özel kampanya plus kampanyası ile birleşebiliyormu sadece ilk sipariş kullandım 200 boşa gitti
  13. qBedirhanq

Ceramical Çalışma Masası Nasıl?

ben sipariş vermiştim 1 ayağı yamuk olarak gelmişti evden iade de almıyorlar taşımıştım kargoya kadar :D demirleri inceydi bi tık ama kurmadığım için başka bir şey söyleyemem
  14. qBedirhanq

Protein Tozu Her Gün Kullanılır Mı ?

eminim hocam supplement.com veya hardline alırsan daha iyi olur
  15. qBedirhanq

Protein Tozu Her Gün Kullanılır Mı ?

bence hardline bigjoy ve supplement.com daha kaliteli markalar hocam
Geri