https://www.hepsiburada.com/fazeon-x27f180qp-27-180hz-0-5ms-fast-ips-qhd-1-07b-color-depth-8-bit-frc-hdmi-2-dp-2-pivot-rgb-gaming-monitor-p-HBCV00009S548J
bu modelden farkı varmı stand dışında aldığım modelin standını şimdi farkettim çok güzel gözükmüyor her an düşmeye hazır gibi 6k verilirmi bu...
başlıktaki monitör abdullah abinin st de paylaştığı monitörün 150hz hali sanırım alınır mı? 5.2k fiyatı
hz dışında başka bir değişikliği varmı bilmiyorum almalımıyım
kalitesiz markaymış demekki powerbank'i sadece elektrik gittiğinde kullanıyorum çok kullanma fırsatım olmadı kullandığım kadarıyla yeterli geldi bana ama bana göre yeterli olduğu herkes için yeterli olacağı anlamına gelmeyebilir genele bakıp karar vermek daha doğru
Bende siyahı var çok powerbank kullanmadım güzel şarj ediyor şahsen beğendim ama dediğim gibi çok powerbank kullanmadım belki kötüdür ama benim kullanımıma göre güzel
1761506324
juo olanı daha önce almasam bunu alırdım bu daha güzel gözüküyor :D
bende şuan aldım ama bir sorum var 7hz zero2 kullanıyorum ses kalitesi kapışır durumda mı hangisi daha iyi
1746259275
ilk siparişe özel kampanya plus kampanyası ile birleşebiliyormu sadece ilk sipariş kullandım 200 boşa gitti
ben sipariş vermiştim 1 ayağı yamuk olarak gelmişti evden iade de almıyorlar taşımıştım kargoya kadar :D
demirleri inceydi bi tık ama kurmadığım için başka bir şey söyleyemem