qBlade isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Epomaker DYNATAB 75x Tuş basmama sorunu çözümü

Anladım hocam teşekkür yardımlarınız için.
  2. Q

Epomaker DYNATAB 75x Tuş basmama sorunu çözümü

Hocam ben de bendekine yapmayı planlıyorum da lehim işlerinden hiç anlamıyorum, bana önerebileceğiniz öğrenebileceğim bir yer var mı? Bir de biraz daha detaylandırarak buradaki işlemi açıklama şansınız var mı?
  3. Q

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Hocam 1800 okey dersen vereyim. sahibindende 2500den asagi vermeyi dusunmuyorum ama.
  4. Q

Epomakerın anasına sövmediğim kaldı mailde bu arada umarım bomba falan yollamazlar bana ya
  5. Q

O kargonuz gelmeyecek çinde orada burda açık artırmayla satılcak diyenler nerde?
  6. Q

Suç epomakerda degil ne kadar saçma bi söylem. Lojistiği ben mi seçtim? Anlaşmazlık çıktıktan sonra, millet darlayınca ben mi bekleyin dedim? Ben mi 3 haftadir baska alternatif lojistik bulamadim? Marka hani para iadesi yapmış olsa iyi niyetli derim ama heriflere 7-8 mail atmışımdır hala...
  7. Q

Hi, Learning that since late June, many packages destined for Turkey have been significantly delayed due to customs clearance issues, causing distress and losses to you and many other customers, we feel deeply distressed and sincerely apologize. Your voice has been clearly heard, and we are...
  8. Q

Cooler Master 27" Tempest GP2711 Mini Led 1ms 165Hz

nasıl duymamış olabilirsin cooler masteri la ayrica mini led 1000nit peeki var fiyat kotu degil
  9. Q

Yardım Aras kargo şubesinin hakareti ne maruz kaldım

Adam hakkını aramış gitmis şikayet etmiş sonra şube özür dileyeceğine adama hakaret etmiş. siz de işsiz diyip hak etmişsin diyorsunuz şaka mısın hocam ya dükkanının ismini ver de alışveriş yapmayayım.
  10. Q

PC ALT TAB YAPINCA DONUP KALIYOR

Hocam yukarıdaki. Onu kapatıp restart atıp bir tekrar deneyin bende de ayni sorun vardı. Bunu kapamak çözdü.
  11. Q

PC ALT TAB YAPINCA DONUP KALIYOR

Reis windows’un grafik ayarlarında donanım hızlandırma gibi bir ayar var. Onu kapatmayı dene bende çözdü.
  12. Q

Takip raporu alabilirmiyim ?

Hocam selam benim şu anda devamsızlık sorunum var da hangi hastaneden aldığınızı sorabilir miyim? Ben bu raporu araştırdım da baya ağır durumlar için veriliyormuş normalde kolay kolay alınamayacağını hatta babamın doktor tanıdıklarından bu raporun kolay kolay alınmayacağını öğrendim. Soruşturma...
  13. Q

🔥İndirim MOONDROP Chu 2 İEM Kulaklık 749 TL | Wraith E-Sports

Hocam anakart b450m a pro max kullanıyorum ve internet sitesinde Realtek® ALC892/ALC897 Codec bu sürücüler yazıyor. Sizce uygun mu bu kulaklığı almam ve illa arka panele mi takmam gerekiyor kaliteli bir ses deneyimi için ön panel yetersiz mi geliyor?
Geri