Hocam ben de bendekine yapmayı planlıyorum da lehim işlerinden hiç anlamıyorum, bana önerebileceğiniz öğrenebileceğim bir yer var mı? Bir de biraz daha detaylandırarak buradaki işlemi açıklama şansınız var mı?
Suç epomakerda degil ne kadar saçma bi söylem. Lojistiği ben mi seçtim? Anlaşmazlık çıktıktan sonra, millet darlayınca ben mi bekleyin dedim? Ben mi 3 haftadir baska alternatif lojistik bulamadim? Marka hani para iadesi yapmış olsa iyi niyetli derim ama heriflere 7-8 mail atmışımdır hala...
Hi,
Learning that since late June, many packages destined for Turkey have been significantly delayed due to customs clearance issues, causing distress and losses to you and many other customers, we feel deeply distressed and sincerely apologize. Your voice has been clearly heard, and we are...
Adam hakkını aramış gitmis şikayet etmiş sonra şube özür dileyeceğine adama hakaret etmiş. siz de işsiz diyip hak etmişsin diyorsunuz şaka mısın hocam ya dükkanının ismini ver de alışveriş yapmayayım.
Hocam selam benim şu anda devamsızlık sorunum var da hangi hastaneden aldığınızı sorabilir miyim? Ben bu raporu araştırdım da baya ağır durumlar için veriliyormuş normalde kolay kolay alınamayacağını hatta babamın doktor tanıdıklarından bu raporun kolay kolay alınmayacağını öğrendim. Soruşturma...
Hocam anakart b450m a pro max kullanıyorum ve internet sitesinde Realtek® ALC892/ALC897 Codec bu sürücüler yazıyor. Sizce uygun mu bu kulaklığı almam ve illa arka panele mi takmam gerekiyor kaliteli bir ses deneyimi için ön panel yetersiz mi geliyor?