Amd nin biraz güçlendirilmiş hali bide o tablo aslında. Örneğin 7900 XTX normal benchmark skoru bide aynı modelin parantez içinde ZLUDA diye yazılmış skoru...
Özellikle şu listeye bakması lazım amd. Sadece oyun için f/p kartlar üretmek yerine ciddi destekler şart iş tarafına. Cuda ile arasında çok ezici bir fark...
5070 iddia ettikleri gibi mfg ile 4090 performansına erişiyorsa gayet yeter yetmeyecek diyorsada demin güzellediğin kelimelerşe ters düşmüş olursun biz...
Kas gücü olarak benzer vs olsalarda güncellik farklı teknoloji vs diye yazılımın gücünü artırıyorlar kas gücü azıcık damlayla artıyor oyun oynayan adam için...
Techpowerup sitesinin verdiği verilere göre 4070S kas gücünde 5070 tokatlıyor. Nvidia yine kullanıcıları sömürme peşinde herkes oyun için ekran kartı...
bence bu iphone ve nvidia üreticilerine dünyanın en uyanık insanları diye plaket verilmeli.
mesela iphone yeni serilerde 1 özellik ekleyip insanlara hayal...
Valla aga bende aynı şekil düşünüyorum daha bir konu önce millet 5000 serisine övgüler yağdırıyordu dedim herhalde bir tek bana çok mantıklı gelmedi bu seri...
Neden nvdia tekel? Sadece bir örnek. Kullanmış olduğum bir grafik programında amd tarafında en güçlü kartı ortaya koy, 4070 bile etmiyor. Ti bile değil, düz...
Birtek ben mi böyle düşünüyorum artık işler çok saçma bir noktaya geldi.
Rtx 5070 60 60 ti belki 50 harici bir kart almanın bir anlamı var mı ki
Zaten hali...